Cytat:
Napisał szalola
Po kilku rozmowch dodatek mi się znudził, ja wolę grać normalsami i wampajerami. xD
te wilkołaki zbyt owłosione, zombie zbyt przerażające , czarownice zbyt nie w moim stylu ,
wróżki zbyt sweet. Nie wiedziałam że aż tak zmienię zdanie! xD A swoją drogą szkoda ze w PZ nie można wampów w casie tworzyć, czy za pomocą kodu 'Testing...'. 
|
Wilkołaki zbyt owłosione? Zombie zbyt przerażające? Hahaha. Nie no, bez obrazy, ale jak ja zobaczyłem te ich pseudo-wilkołaki, to omal nie spadłem z krzesła ze śmiechu.
To jest wilkołak, a nie jakiś chudzielec z nieco bujniejszym owłosieniem i krzywymi zębami. A zombie? Cóż, gryzienie mnie zaskoczyło, ale i tak to nic w porównaniu do chociażby Resident Evil.
A moje ogólne zdanie o dodatku? Według mnie każdy kolejny dodatek do trójki to odgrzewane kotlety z dwójki, tyle, że w o wiele gorszej formie. W The Sims 2 mieliśmy każdą rasę jako pewien "dodatek w dodatku", a wymyślając "Nie z tego świata" po prostu wzięli część potworów z poprzedniej części i zrobili z tego jeden dodatek. A widząc jakość tych ich "potworów" domyślam się, że kierowany jest do dziewczynek i nastolatek, które chciałyby się poczuć jak w "Moja niania jest wampirem"(słyszałem, że jest coś takiego z ust mojej 7-letniej bratanicy, a że ona to ogląda to domyślam się jakie są tamtejsze wampiry). Pewnie ściągnę z ciekawości, a później i tak wrócę do dwójki.