Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 20.06.2012, 14:07   #11
Rainbow
Administrator

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Co chcielibyście zmienić?

znowu [za przeproszeniem ;p] sądzicie gówno na śmierć. "dawnej świetności" forum już nic nie wróci, bo simsami się już niewiele osób podnieca. kiedyś jak wchodziłam na forum to nie nadążałam z czytaniem tematów. teraz jest tu coraz mniej osób, które się gdzieś udzielają. tak to w życiu bywa, nic nie trwa wiecznie, nawet forum o simsach

Cytat:
Napisał Savigge Zobacz post
Jizas, to nie ja przejrzę posty, ale użytkownicy gdyby to [nowe] forum powstało mogliby przenieść swoją (!) twórczość et cetera.
aha, a co jeśli ktoś np. nie zyje? pojechał do dżungli w Afryce i juz nie wrócił, bo sie zgubił?

Cytat:
Nie? Są na pewno inne osoby mające więcej pomysłów niż ja >.>
eheh wskaż mi te osoby, bo ja jakoś nie widzę żeby ktoś tutaj miał głowę pełną pomysłów w sprawie ratowania/naprawy/przenoszenia forum. a nawet jeśli to i tak niewiele zdziała.

Cytat:
Wg. mnie można byłoby stworzyć Archiwum gdzie byłyby przenoszone nieaktualne tematy, choć dałoby się je czytać.
aha i w tym jednym archiwum będą znajdowały się WSZYSTKIE tematy? czyli ktoś kto chce poszukać cos na temat problemu o forum będzie przekopywał sie przez 1000 postów z problemami o simsach? mądre.

Cytat:
Nowy styl by się przydał
no tak, styl to akurat najważniejsza rzecz jest!

z resztą w niektórych sprawach robicie z igły widły. mnie jakoś nie przeszkadzają w siedzeniu na forum jakieś pierdołowate drobnostki. a jak ciebie tak bardzo denerwują to sobie załóż własne forum o simsach i sobie tam siedź wśród tych wypasionych, działających bajerów.

jezu, gdyby admini mogli, to już dawno by coś pewnie zrobili, nawet jeśli [nie mówię ze tak jest!] połowa z nich byłaby leniami i zbijałaby bąki, to na pewno ktoś by tu zrobił renowację. ale nikt nic niestety nie zrobi, bo shooters jest we władaniu strony i wypiął na nas obsrane dupsko, tak samo z resztą jak sim00n [czy bog wie jak mu tam], który narobił tylko większości nadziei, ze się weźmie za naprawę. i tak właśnie myślałam, zę on nas tylko zbajeruje. nie wiem, moze jednak gdzieś coś robi 'po cichu', w każdym razie ja nie widze, zeby cos robił.
chcesz naprawić forum? to zabierz super admina shootersowi i daj komuś, kto wie jak odnowić forum [albo nawet samemu sobie!]. wtedy wszyscy będą szczęśliwi, a ja ci będę mówić "dzień dobry".
[chociaż tak sobie pomyślałam, czy nie dałoby się jakoś odkupić strony, czy coś?]

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości)

Zasady Postowania