![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Simka zwieża sie koleżance : - Wiesz co sie stało? Chciałam ugotowac kartoflanke i poprosiłam męża aby poszedł do piwnicy po ziemniaki. Poślizgną się na schodach i zginął!!!!!!! - To straszne! I co zrobiłaś? - No a co?? Zapisałam ![]() Dlaczego simy stoją w miejscu? Bo się zawiesiły ------------------------------- stoją i zawiesiły... Kapujecie? Wisia-wisi, Chodzia-chodzi, Wisia spadła, Chodzia zjadła. --------------------------------- Wisia-Kornelia(Córka Henryka Ćwira ![]() Chodzia-Nowak ![]() Dlaczego blondynka-simka nie ma drzwi w łazience? - Aby nie podglądać jej przez dziurkę od klucza. Simka wychodzi od doktora i histeryzuje: -Jestem w ciąży, nie mam pieniędzy, co ja zrobię? A może to nie moje? Rozmawiają dwie simki: - Wiesz, mój chłopak ma nowy, superowy samochód. - Naprawdę, a jaki? - Niebieski! Sędzia pyta się simki oskarżonej o zabójstwo : - Czym Pani uderzyła ofiarę? - Gazetą. - A co w niej bylo ? - Nie wiem, nie czytałam. Podchodzi Simella Simone do Ćwira siedzącego na drzewie i mówi: - Co robisz? - Jem śliwki... - A ty głupi Ćwir, to Wierzba! - Ale ja mam śliwki w kieszeni ![]() Mówi sim do Sima: - Uga buga... - Ale ty jesteś głupi... Teraz jest nowy dodatek na stronce żeby mówić ![]() Ale głupie co?? ![]() |
|
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|