Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.07.2012, 21:39   #1
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Historie by myrtek98

A co konkretnie się stało, jak to "straciłaś zapis"? Skasował się z dysku? Jeżeli został Ci tylko zapis w wersji "bad", to już po ptokach, ale jeśli masz dowolną inną wersję to może... Nie powiem, mam dużo modów i dodatków nieoficjalnych, a nawet Store, o tym każdy wie. I w ogóle (tak na marginesie), denerwuje mnie podejście graczy na zasadzie "jak się ma mody to w grze są błędy". Ja też kiedyś grałam bez modów, a i tak były błędy, i to nawet większe niż bez modów. Jednak od dawna nie zdarzyło mi się stracić zapisu bezpowrotnie (chyba, że rodzina mi się znudziła i nie miałam już ochoty nią grać)... Są jeszcze mody NRaas, np. NRaas Overwatch, MasterControllerem można zresetować całe miasto, Porterem można przenieść ludzi do nowej wersji miasta nie tracąc powiązań rodzinnych i towarzyskich. Kiedyś nie umiałam sobie poradzić w takich sytuacjach i z żalem, ale pozbywałam się zapisu, ale teraz... Mowy nie ma! To gra ma się podporządkować mi, nie na odwrót!! Jest taki stary programik do naprawy zapisu, więc jeśli chcesz go użyć, to zrób kopię zapasową save'a, bo jego zmiany będą nieodwracalne...

http://www.moreawesomethanyou.com/sm...c,15129.0.html

A nie wyrzucałaś ostatnio z gry jakiegoś moda typu awesomemod? Tego typu mody nie lubią być po prostu wyrzucane z gry. Trzeba je dezaktywować. Dla w.w moda jest jakiś "kod", wpisywany jak zwykły cheat.

Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 01.07.2012 - 21:41
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania