|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A co konkretnie się stało, jak to "straciłaś zapis"? Skasował się z dysku? Jeżeli został Ci tylko zapis w wersji "bad", to już po ptokach, ale jeśli masz dowolną inną wersję to może... Nie powiem, mam dużo modów i dodatków nieoficjalnych, a nawet Store, o tym każdy wie. I w ogóle (tak na marginesie), denerwuje mnie podejście graczy na zasadzie "jak się ma mody to w grze są błędy". Ja też kiedyś grałam bez modów, a i tak były błędy, i to nawet większe niż bez modów. Jednak od dawna nie zdarzyło mi się stracić zapisu bezpowrotnie (chyba, że rodzina mi się znudziła i nie miałam już ochoty nią grać)... Są jeszcze mody NRaas, np. NRaas Overwatch, MasterControllerem można zresetować całe miasto, Porterem można przenieść ludzi do nowej wersji miasta nie tracąc powiązań rodzinnych i towarzyskich. Kiedyś nie umiałam sobie poradzić w takich sytuacjach i z żalem, ale pozbywałam się zapisu, ale teraz... Mowy nie ma!
![]() ![]() http://www.moreawesomethanyou.com/sm...c,15129.0.html A nie wyrzucałaś ostatnio z gry jakiegoś moda typu awesomemod? Tego typu mody nie lubią być po prostu wyrzucane z gry. Trzeba je dezaktywować. Dla w.w moda jest jakiś "kod", wpisywany jak zwykły cheat. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 01.07.2012 - 21:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|