![]() |
#25 |
Reputacja: 26
|
![]()
Dzięki za komentarze. Teraz... no, będę miała do Was prośbę. Otóż zachciało mi się stworzyć w Sims 3 George'a Stobbarta i mam już pierwszą wersję, jednak uważam, że trzeba by go jeszcze poprawić, ale nie do końca jestem pewna, co należałoby w nim zmienić. Pokażę zdjęcia i proszę o jakieś sugestie, jeśli można
![]() Jakby ktoś nie wiedział - George Stobbart to główny bohater gier z serii Broken Sword. CAS: ![]() ![]() Gra: ![]() Oryginał (w linkach): z Broken Sword: The Sleeping Dragon (wraz z Nico), z Broken Sword: Angel of Death. W tym przypadku bardziej opierałam się na George'u z AoD. Tworzenie zaczynałam od tego eaxisowego Sima: ![]() choć podczas tworzenia zmieniłam w nim chyba wszystko, nawet kolor włosów (trochę, bo eaxisowy Sim miał zbyt żółte). Właściwie sama wiem o paru rzeczach, które powinnam zmienić... myślę, że przydałyby się inne brwi (szukam odpowiednich), ubranie imo nieco za bardzo przypomina Indianę Jonesa (szukam czegoś innego) no i przydałyby się jakieś lekkie zmarszczki na czoło (ale tych coś znaleźć nie mogę, motyla noga). Gdyby ktoś wiedział, gdzie można znaleźć odpowiednie dodatki - najlepiej pisać w profilu albo prywatnie, zaś wszelkie uwagi dotyczące wyglądu Sima - tutaj. Będę wdzięczna.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 11.07.2012 - 10:20 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|