![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Karel13, dzięki. Już mi się rozjaśniło.
Czekam na więcej informacji o dodatku.
![]() |
|
![]() |
#142 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
A ja tam cieszę się na ten dodatek. Uwielbiam bawić się magią w simach, w 2 każdy mój sim był czarodziejem.
Będą wróżki... Ze skrzydłami?! Podobno mają też zmieniać rozmiary o-O Muszę to zobaczyć.
![]() |
#144 |
|
![]()
@up dokładnie.
i nadal myślę, że nie będzie tak źle, bo lubię magiczne postacie, ale każdy ma inny gust. jedni lubią drudzy nie. i nic na to nie poradzę. chciałabym więcej wiedzieć na temat wampirów.. co nowego do nich wniosą. oby to nie była klapa ;/
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
BlueDinosaur, jeśli chodzi o zmianę rozmiarów to najprawdopodobniej będzie tak, że wróżka może się zrobić malutka, a później wrócić do swojego rozmiaru. Nie będzie tak, że będzie mogła rosnąć nie wiadomo jak wielka za pomocą suwaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Tworzenie wilkołaka. ![]() Tworzenie wróżki. ![]() Księżyc ![]() Zombie w grze. Źródło: sims.wikia.com I jeszcze kilka moich zdjęć (niestety słaba jakość) Kilka interakcji sima-zombie ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy sim stanie się Zombie dostaje nastrojnik ,,Zombifed" I ostatnie zdjęcie simka-wilkołak jedząca rybę ![]() ![]() Już wkrótce niektóre osoby 17 lipca będą mogły pograć w NZTŚ na warsztatach. Ostatnio edytowane przez Damian : 11.07.2012 - 13:03 |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Karel13, właśnie tak podejrzewałam. Trochę to dziwne... Normalny sim będzie mógł wtedy trzymać ją na ręce, czy jak? A może będzie mógł ją zdeptać jak robaka?
Co do nowych rodzajów śmierci, to wyczytałam na innym forum (Nie wiem czy już tu było) że będzie to: - śmierć spowodowana zaklęcie czarownicy - zatrucie eliksirem - zatrucie nową rośliną Coś myślę że cmentarzyk w moim simowym ogródku znacznie się powiększy...
![]() |
#148 |
|
![]()
Każdy lubi, co lubi. Ja jestem świrem na punkcie dziwnych rzeczy. Lubię te wszystkie stwory, które tam będą. W poważniejszej wersji, ale lubię. Ta gra jest skierowana dla wielu odbiorców. Fakt... W Simsach komicznie takie rzeczy wyglądają, ale jest ok.
Ostatnio porzuciłam TS3 i zaczęłam grać w TS2. Powiem tak. Pogoda wiele mi nie dała. Tylko zmiana warunków atmosferycznych i kolorów, może coś jeszcze. Co do wampirów... Ludzie nie lubią Zmierzchu, bo są fanki, które kochają Edwarda. Znam takich, którzy o tym filmie nie słyszeli i przeczytali tak od siebie książkę i mówili, że jest świetna więc... Chociażby mój tatuś. Co w ogóle nowego w wampkach będzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
W dodatku ma zostać dodany jakiś ołtarz dla wampirów. Gracze którzy nie mają dodatku Po Zmroku dostaną wampiry po zainstalowaniu tego dodatku, wampiry będą miały także więcej możliwości straszenia (Chyba chodzi o interakcje ?).
Wampiry dostaną w nowym mieście własne miejsce Red Velvet Loung (eng.) będzie tam salon dla wampirów, jest to elegancki lokal w którym sim-wampir może wypić plazmę i potańczyć. Nie wiem czy te informacje są prawdziwe po prostu je przetłumaczyłem z wiki. |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
Gdzieś mi się obiło o uszy (może raczej o oczy?), że wampiry będą mogły hipnotyzować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|