![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za komentarze, miło mi że ktoś to czyta
![]() Dobra, wracam z rodziną Dawson ![]() Hayate się zdrowo odżywia ![]() ![]() Narzeczeni spędzają każdą wolną chwilę ze sobą ![]() ![]() ![]() ![]() Hayate ![]() ![]() Aisha musi jeść specjalną karmę, bo inne jej nie smakują ![]() ![]() No i trzeba sprzątać :/ ![]() ...A wieczorem wypad do klubu ![]() ![]() 'Moja babcia jest lepsza od ciebie!' Niezła polewka xD ![]() ![]() Minimagazyn (jakiś tam) zamknęli, więc wpadli do 'Karaoke Mistrza Miecia'. Mieli śpiewać, ale Hayate czuła się niedobrze i co chwilę latała do kibla... ![]() ![]() ![]() Kilka dni później odbył się wieczór panieński Hayate. (Robiłam mało zdjęć, bo się zagapiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..I wieczór kawalerski Davida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i nadszedł ten wielki dzień.. Ślub. Przyszło wielu gości. Wymiana obrączek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krojenie tortu :3 ![]() ![]() ![]() ![]() Państwo Dawson^^ ![]() Noc poślubna ![]() ![]() ![]() ![]() +BONUS: ![]() ![]() e: jest ok.40 zdjęć ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 10.07.2012 - 13:41 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|