![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za komentarze, nie wiecie jak mi miło
![]() Od razu przepraszam za inne ciuchy itp, bo gra mi się wyłączała ![]() Dzisiaj będzie trochę nudnawo i b.krótko, bo nie miałam już nerwów do tego laptopa -.- Rodzina Dawson Przeprowadziłam Hayate i Davida do Twinbrook. Kenichi razem z Melissą mieszkają w SS, a Abigail w SV. A tutaj 'takie tam' ranem... ![]() ![]() ![]() ![]() Hayate ostatnio coraz częściej wymiotowała, trochę się martwiła. ![]() ![]() I jak nazłość nie chciało się spłukać.. ![]() ![]() David pościągał kilka filmów, więc wieczorem razem z Hayate miał zamiar je obejrzeć. ![]() W pewnym momencie Hayate znowu zaczął boleć brzuch i zrobiło jej się niedobrze. David jak zwykle zaczął panikować i dopytywac się czy nie zadzwonić po lekarza. Czasami Hayate miała już go dość ![]() ![]() Następnego dnia znowu wymiotowała, więc spanikowany David uparł się, że ją zawiezie do samej dr. Kwasigroch (lol) Cały w nerwach czekał na korytarzu. ![]() W domu David zaczął zadawac Hayate mnóstwo pytań, co jej jest, czy to coś poważnego..itd -To zwykłe zatrucie...-powiedziała, lecz po chwili ciszy dodała-Nie, nie mogę cię okłamywać. David ja...Jestem w ciąży. ![]() -Czekaj, czemu chciałaś mi wmówić, że to zatrucie? David starał się zachować kamienną twarz, lecz w głębi duszy był bardzo szczęśliwy. Od dawna chciał mieć dziecko ![]() ![]() -Bo ja, bałam się, że ty mnie zostawisz-zaczęła się tłumaczyć ![]() -Co!? Jak mogłaś tak mysleć, przecież ja cię kocham-złapał ją za ręce-i nasze maleństwo też... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|