![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja zapewne to kupię, z ciekawości pogram cudakami, stworzę historię do OJSG itd.
Przy czym od początku mam mieszane uczucia co do dodatku. Twórcy tworzą dodatki tylko po to aby je opchnąć crazy nastkom. Nikt nie pamięta o fanach ts2, o którego wyższości nie ma co się spierać. Od czasów "Śmierzchu" mamy masę książek/seriali/filmów o wilkołakach/krwiopijcach/innych cudakach i EA, aby zarobić, idzie po najniższej linii oporu. Lubię Simy jako symulator. Nie dlatego, że zastępuje mi życie, jak ktoś tam pisał wyżej. Mam nadzieję, że EA po całej serii i wpadkach typu Kicz Perry, otrząśnie się i ts4 będzie wyglądała całkiem inaczej (przy czym wątpię, aby tak się stało).
|
![]() |
#192 |
|
![]()
Ja nie chcę TS4, wolę żeby dopracowali trójkę, a tak to o trójce się zapomni jak wyjdzie nowa wersja. Mimo wszystko kupię NZTŚ, nawet jeśli miałby być porażką na całej linii. Nie będę chciała stworów to wyłączę, proste. Na pewno dojdą jakieś nowe opcje, tak jak przy Pokoleniach reputacja miłosna, a może NZTŚ okaże się fajnym dodatkiem, jak Abrakadabra.
![]() |
#193 |
|
![]()
Ja też nie chcę czwórki. Pominąwszy już to, że zanim wyjdzie czwórka, to mi się komp zestarzeje, to trójka mi niemal w pełni odpowiada. Ma wszystko to, czego brakowało mi w poprzednich seriach. Gdyby tylko naprawili parę bugów i niedopracowań...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]() ![]() Na facebooku The Sims 3 zostało opublikowane zdjęcie rodziny która mieszka w nowym mieście Moonlight Falls. ,,The Goodfellow family is known as the town pranksters. Flora, Pip and Dahlia just love humans (and pulling some major jokes on their unsuspecting neighbors)! Read more of SimGuruBritt's tour of Moonlight Falls!" |
![]() |
![]() |
#196 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Czytałem. *w*
Pisało tam, że rodzina jest znana z rożnych figli i żartów. Każdy z nich ma skrzydła, oprócz najmłodszej. (patrz. dziecko na rękach) I że oni i tak bez skrzydeł uważają ją za wyjątkową. Coś takiego. Są jeszcze 3 siocty Zadek, czarownice, ale o nich już nie pamiętam. oO Jak znajdę, to napiszę o tym. XD
![]() |
#197 |
|
![]()
Tutaj są zdjęcia z nowego miasta Moonlight Falls ( jeśli było to sorry ;o )
http://www.thesims3.com/community/bl...?blogid=437486 |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Wow super to miasto wygląda w nocy
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
|
![]()
Miasto wygląda ciekawie. Ciekawe też jak szybko Twallan napisze wznowienia swoich modów... Chodzi o to, że ja trochę żałuję, że w Bridgeport pokasowałam\pouśmiercałam wampiry, skoro modem Twallana mogłam zmienić ich w praworządnych obywateli...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
|
![]()
Awww, to miasto jest cudne *v*. Takie bardzo w moim stylu, lubię spokój połączony z tajemnicą. Ładnie prezentuje się na zdjęciach, zobaczymy, jak ma się to do gry. Hmmm, coś czuję, że będzie to moje ulubione miasto
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|