![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze
![]() ![]() Kicaj- na początku miała być dziewczyna, ale postanowiłam jej nie dawać, żadnych arbuzów itd. i wyszedł chłopak, więc teraz planuję dziewczynkę : D Nawet wiem jak będzie miała na imię ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 22
|
![]()
Śliczny chłopiec, a piesek tak miło na niego patrzy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Shattered-dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
No ja bym sobie życzyła jakieś zdjęcia ;/ ruszaj tyłek i dodawaj
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
uuu jak u cb słodko... wszystko jest słodkie pies, syn...itd xd
![]() |
#66 |
|
![]()
Pilnuj tego dzieciaka, bo ci kiedyś zabiorę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
kiniusia-o matko, już dodaję!
![]() szalola-dzięki ![]() Dogza-W końcu mały wampirek ;33 Dzięki Obecne Kairu jest dzieckiem szkolnym i pisałam, że planuję dziewczynkę? Ona już jest xD Ma na imie Hay... Kto zgadnie? (nie, nie Hayate ![]() Nie dodawałam fotek z ciąży Hayate, więc chyba muszę je dać. Lol, trochę się spóźniłam z tym ![]() Dzisiaj krótko i niefajnie i wgl.. bo nie mam pomysłów. Rodzina Dawson ciąg dalszy Minęło kilka miesięcy, niedługo poród, Hayate bardzo się tego boi, poszła do biblioteki, żeby poczytać trochę o dzieciach. Spotkała tam jakiegoś naiwnego turystę, który raz dwa dał jej się ugryźć xD W ciąży powinno się zdrowo odżywiać ![]() ![]() David w tym czasie też trochę czytał. ![]() Pan 'WTF' zrobił Hayate fotkę ![]() ![]() Aż pewnego dnia ( ![]() ![]() Biedaczek nie wiedział co robić ;D ![]() Pojechali do szpitala. ![]() A po kilku godzinach przyszedł na świat mały Kairu ![]() ![]() Aisha bada niezidentyfikowany obiekt (lol) ![]() Bardzo go polubiła, on ją też ![]() ![]() A tu z tatusiem ![]() ![]() Kairu i jego WP (jak ja ich nie lubię.. lalka z horroru xD) ![]() David czyta bajkę z małym Kairu ![]() ![]() Hayate uczy go mówić. Młody szybko to załapał, zdolna bestia ![]() ![]() ![]() Czas iść spać. Jak widać Kairu wolałby się jeszcze pobawić ![]() ![]() Nie ma to jak jedzenie rękami... ahh ![]() ![]() ![]() -Ja już nie mam do niego siły, kolejny raz będę musiała myć to cholerne krzesełko! ![]() No i David musi myć ![]() ![]() A po zjedzeniu czas na zabawę. ![]() ![]() ![]() Hayate wybrała się z Kairu na spacer. ![]() ![]() Od razu poszli na jeźdźca ![]() ![]() ![]() -Chodź Kairu pójdziemy na coś innego, inne dzieci też chcą się tu pobawić -Mamo, ale tu nie ma innych dzieci xD Foch *w* ![]() ![]() KONIEC przepraszam, że tak nudno jeszcze raz, ale mój laptop świruje i nie moge długo grać. Postaram się nieługo dodac następny odc, bo mam plan na Hayl.. i Kairu ![]() Nikt nie zauważył, że Hayate ma czerwone końcówki? ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 21.07.2012 - 11:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
On jest taki piękny, że ja się rozpływam
![]() Tak w ogóle kocham Twoje wampirze simy, ale dziwię się, że nie ma wśród nich jeszcze jakiejś ryby o.O Ja zauważyłam czerwone końcówki ![]() I zgaduję imię- Hayley! ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Meggie-zgadłaś, hah
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Ale jestem dobra- jakaś nagroda się należy, nie?
![]() Tylko nie ryba.. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|