![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dogza- haha, dziękuję
![]() Dzięki waszym komentarzom chce mi się grać! ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
ee tam pleciesz bzdury zarąbiste było nie nudne..xD czekam na...(nie wcale nie na to abyś skończyła to pisać xD) to żebyś dała next cz. ;D
![]() |
#84 |
|
![]()
szalola-dzięki xD Już daję
dzisiaj będzie krótko, sorry :< Rodzina Dawson ^^ Kairu uczy się chodzić. ![]() I korzystać z toalety... ![]() ![]() Wieczorem Hayate i Kairu wybrali się na spacer. David wtedy był w pracy ;> ![]() ![]() Tradycyjnie pobiegł na jeźdźca ![]() ![]() ![]() A później do piaskownicy. ![]() Hayate w tym czasie czytała książkę. I jakiś paparazzi pstrykał jej fotki. ![]() ![]() W końcu trzeba wracać, Hayate zrobiło się niedobrze i nie zdążyła ... ![]() ![]() ![]() ![]() Wszyscy przy kominku ^^ ![]() Następnego dnia David miał wolne, więc musiał pobawić się z Kairu xD ![]() ![]() A tutaj z Aishą, uwielbiają się razem bawić ![]() ![]() -Y...mamo? Jasne, możesz przyjechać...tylko, że ![]() -Wcale się nie wykręcam! ![]() Wieczorem Hayate i David wybrali się na spacer, do restauracji ![]() A Kairu został z opiekunką(jest brzydka, to dobrze ![]() ![]() ![]() Gdy wrócili powiedziała im, że Kairu śpi, więc mieli czas dla siebie ![]() ![]() ![]() Nie usnęliście? ![]() Jeszcze raz przepraszam, że tak krótko, komputer mi zjadł trochę zdjęć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Jacy oni wszyscy śliczni
![]() Dawaj dalej, bo nie mogę się na nich napatrzeć ![]()
![]() |
#86 |
|
![]()
Kicaj- ahh dzięki. Oni wcale nie są tacy śliczni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Są śliczni!
![]() Uwielbiam Kairu, omomomoom *-* |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Nie są śliczni?! Oni są PRZEPIĘKNI! Poproszę Hayley
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zgadzam się z Meggie, PRZEPIĘKNI
![]() ![]()
![]() |
#90 |
|
![]()
Meggie-Ahh dziękuję. Hayley jeszcze nie będzie xD
Fallen- Dziękuję ![]() ![]() Nie mam więcej zdjęć z tej grupy wiekowej Kairu ![]() ![]() Rodzina Dawson %^@!EW&$ Jak pisałam Kairu jest dzieckiem szkolnym ![]() ![]() Wyrósł na mądrego chłopca, uzdolniony z plastyki, uwielbia pływać. ![]() ![]() ![]() A Aisha skacze do basenu ![]() ![]() David pomaga Kairu odrabiać lekcje. ![]() A Hayate czyta mu do snu ![]() ![]() ![]() ![]() Hayate była u lekarza i... jest w ciąży! ![]() David się ucieszył ![]() ![]() ![]() ![]() Aisha olewa gazety ![]() ![]() Kairu też się ucieszył, będzie mieć rodzeństwo! ![]() ![]() No i trzeba iść do szkoły. Nie wiem czemu autobus nie podjeżdża pod dom, tylko kawałek dalej ![]() ![]() ![]() Hayate ![]() Hmmm.... 2+2 ![]() 1! Tak, na pewno jeden. ![]() Hayate ma większy brzuch, ahh tatuś nie może sę doczekać ![]() ![]() Poszła na spacer, do sklepu, na wszelki wypadek ![]() ![]() ![]() A później na festiwal simowy, poznać kogoś nowego. ![]() ![]() Ekhm.. ![]() Spotkała kolegę Kairu (on nie w szkole ![]() ![]() ![]() A David ćwiczył i ćwiczył...Mięśnie trzeba mieć, a co ![]() ![]() O nie... Szmatek dorósł ![]() ![]() Kairu po szkole wybrał się na basen, niedługo jedzie na zawody z pływania. A przed basenem spotkał tego oto pana ![]() ![]() ![]() David z jakimś gościem urządził zawody we wstrzymywaniu oddechu, kto wygrał? ![]() ![]() Hayate przyszła po Kairu i wrócili razem do domu ![]() ![]() Edit: znalazłam kilka zdjęć Kairu w innym folderze ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 25.07.2012 - 09:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|