![]() |
#32 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ocenię wszystkie po kolei.
Morgan - zdjęcia usunięte, nie wyświetlają się. Rosie - nic ciekawego poza ładnym imieniem. Ma okropny kształt ust i brzydką fryzurę, ogólnie słabo... Nie podoba mi się. Emily - okulary nie są jej potrzebne - byłaby o wiele ładniejsza bez nich ![]() Marina - słaba fotka, ale z tego, co widzę - maarnie, zbyt jaskrawe oczy. Anne - nie podoba mi się, za dużo kiczowatych dodatków, zbyt długi podbródek. Ubioru lepiej nie ocenię, bo przez te dodatki gorzej Ci idzie... Amy - wygląda trochę jak po nieudanej operacji plastycznej, wybacz ![]() Rocky - szminka - do wymiany. Śliczna simka ![]() Oktawia - jej fryzura od razu rzuca się w oczy, nie dosć, że sztuczna, to jeszcze niezbyt ładna. Ubioru lepiej nie będę oceniać... ![]() Daniellle - zbyt dużo różu, zbyt ogromna twarz - gdyby to poprawić, byłaby prześliczna! ![]() Bridgette - ubranie znowu do wymiany, jej siostra wydaje się być ładniejsza ![]() Trent - nie widzę twarzy, ale wygląda na przystojnego sima! ![]() Ania - usta niżej i będzie pięknie ![]() Tina - ogromne usta ;o powinny być położone niżej. Ruby - nie jest źle, taka "zwykła" twarz Katie - najładniejsza z tej trójki, ale te szminki mnie przerażają. Blake - gdyby to ubranie było sukienką w innym kolorze, byłoby cudnie ![]() Jessica - ładna fryzura, lepsza prezentacja, tylko makijaż do wymiany. Selen - jak wyżej, makijaż. Tak szczerze to nie wiem, która jest najładniejsza - gdyby nie Blake mogę stwierdzić, ze robisz postępy. Zdjęcia są lepszej jakości, ale postaraj sie, by było widać całą twarz. No i poćwicz z makijażem ![]()
|
|