Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.07.2012, 00:27   #1
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Bodil, Bodil ; )
Mam chyba kilkanaście odcieni tych właśnie brwi, ale żadnego ciemniejszego! Oczywiście mogłam użyć jakichś innych, ale akurat ten kształt mi pasował, a jak mi coś przypasuje, to już nie da rady, by to zmienić - mogę szukać i kombinować, ale i tak wrócę do tych, które sobie upatrzyłam. Te w każdym razie były najciemniejsze, chociaż sama życzyłabym sobie, by były jeszcze bardziej wyraźne.

Co do make-upu, jedyna zasada, jaką stosuję to taka, że jeśli podkreślam oczy, to zostawiam neutralne usta i odwrotnie Na łączenie odcieni już nie zwracam szczególnej uwagi, dlatego czasem wychodzą różne mixy

Czarne tło to eksperyment, bo wiele razy widziałam podobne fotki i strasznie mi się one podobały, ale nie wiedziałam, jak to zrobić - stosować murale czy jak :> Dzięki Master of Disaster dowiedziałam się i po prostu musiałam przetestować

PS.
Fioletowe cienie do zielonych tęczówek - dawno temu wyczytałam, że fiolet podkreśli zieleń oczu i musiałam się przekonać na własnej skórze - do dziś jest to mój klasyczny make-up xD Noszę się tak niemal codziennie i przyzwyczaiłam się. No ale ja ogólnie lubię różne kolory na powiekach, właśnie maltretuję żółty + czerwony. Jest lato, więc sobie używam, a co! :> Polecam spróbować, zielone oczy są jeszcze bardziej zielone, serio!

O dymie napiszę Ci na profilu, bo nie chcę tu przedłużać komentarza.

Bardzo, bardzo dziękuję za oceny
Malin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania