|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedy grałam Force'ami strasznie cięła mi się gra, więc stworzyłam nową rodzinę. Do starej może wrócę.
![]() Rodzina Warren Odcinek 1 Lucy rozwija karierę w polityce, a Sean pracuje jako strażak. Są małżeństwem. ![]() Lucy ma cechę "urodzona kucharka", więc uwielbia gotować. ![]() ![]() Po pracy zajmowała się, jak na razie, skromnym ogrodem. ![]() ... a Sean wciąż w pracy. ![]() Większość czasu Sean spędzał w remizie. Tam rozwijał umiejętności majsterkowania i sportu. ![]() Jednak Lucy jako dobra żona przynosiła mężowi obiad do pracy. XD ![]() Sean brał udział w coraz trudniejszych akcjach. ![]() A ogród Lucy stawał się coraz bardziej okazalszy. ![]() ![]() W końcu małżeństwo spędza razem czas. ![]() ![]() Czas na akcję! ![]() ![]() Ups, czyżby Lucy zjadła coś nieświeżego? ![]() ![]() A jednak ciąża. ![]() ![]() To zdjęcie nie wymaga komentarza... ![]() Nagrody mojego sima za osiągnięcia strażaka. ![]() Tatuś pilnie przygotowywał się do narodzin pierwszego dziecka. ![]() ![]() A oto najśliczniejsze dziecko jakie kiedykolwiek urodziło mi się w simsach. ![]() ![]() ![]() CDN...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|