![]() |
#112 |
Reputacja: 10
|
![]()
Piękni Emeryci, Poppy i Logan cudowni są:-) mam nadzieje że będzie z nich dobrana pora, a Rosie taka laska że aż ślina leci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
|
![]()
Dzisiaj pomęczę was losami rodziny Connors/Lewis, a dokładniej dziejami Poppy i Logana
![]() Poppy starała się być dobrą „panią domu”. W kuchni wykorzystywała nauki, które pobrała od matki. ![]() Namiętność pary nie gasła, wręcz przeciwnie osiągała szczyty ![]() ![]() ![]() ![]() Piwnica była miejscem, w którym przebywali najczęściej- ich małe centrum rozrywki. ![]() „A może trochę bardziej w lewo?” ![]() „Nigdy mi nie wychodzi!” ![]() -Kochanie.. Pokażę Ci jak to się robi! ![]() ![]() -Tak jest! Mówiłam, że nie masz ze mną szans? ![]() „Nie rozumiem, dlaczego ona musi być zawsze lepsza…” ![]() „On myśli, że może być lepszy ode mnie? Nikt nie może!” (cecha- styl gwiazdy ![]() ![]() Kiedy Logan otrząsnął się z przegranej, dalej chętnie flirtował ze swoją ukochaną. ![]() Ciekawe co jej takiego powiedział, że tak się cieszy ![]() ![]() Wieczorami lubili też grać w zbijaka. Znaczy.. Poppy lubiła… ![]() Logan już trochę mniej ![]() ![]() Nie napisałam bardzo ważnej i istotnej rzeczy. Logan utwierdzał Poppy w przekonaniu, że prowadzi swoją firmę. Tymczasem, był członkiem dość groźnego gangu… Coraz częściej znikał na noc z domu. Poppy martwiła się i nie mogąc spać, przesiadywała przed kominkiem. ![]() ![]() Kiedy Logan wracał, Poppy już spała. On sam nie mógł spać. Siedział przed telewizorem i zastanawiał się jak uświadomić Poppy kim jest naprawdę. Nie mógł jej dłużej okłamywać. ![]() Bardzo często ćwiczył. Musiał być bardzo sprawny fizycznie. Poppy oczywiście myślała, że to jego zwykłe hobby. ![]() A tu nagle niespodzianka! Poppy jest w ciąży! (Kicajek nie będzie zadowolony, to nie po bożemu ![]() ![]() Mimo, że nie dorównam zainteresowaniem co poniektórym rodzinom, mam nadzieję, na trochę komentarzy, bo ostatnio straciła zapał do gry ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
|
![]()
nie martw sie ja tez mam chwile ze nic mi sie nie chce wymyslac, albo wymysle a w polowie mi sie znudzi lub strace pomysly xD Poppy ma sliczna koszule nocna tak btw
![]() Czekam na kolejne zdjecia z Poppy i moze juz z malenstwem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
Koszulkę to najlepszą ma Jacek Daniells
![]() "Osiągała szczyty" <lol> Meggie... to dopiero było nie po bożemu! Nie narzekaj. Masz dużo komentarzy. Ja to niby taka super, a mam już 2;( Czekam na ciąg dalszy. Nie zaniedbuj tematu, droga pani Redaktor ![]()
![]() |
#116 |
|
![]()
a mnie tak nie wiem czemu, ale zaczyna mnie zastanawiać czy Logan to jest z Poppy z miłości... mam takie wrażenie, że nie dokońca .... ech ale mogę się oczywiście mylić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
|
![]()
Świetnie
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Mam nadzieje że dzidziuś Poppy będzie tak samo piękny jak mamusia.
Niech ten dupek powie jej kim jest! a nie biedną dziewczyne okłamuje! Kocham cię, i twoje Rodziny Megul :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
Logan postanowił, że nie może tak dłużej okłamywać ukochanej. Złapał ją w pokoju.
-Poppy posłuchaj. Tylko nie przerywaj mi proszę, bo widzisz.. Ja wcale nie prowadzę swojej firmy, prowadzę nielegalne interesy, jestem członkiem gangu.. Nie martw się, jestem bezpieczny i Ty też, wszystko jest okej, a zarabiam niezłe pieniądze. Poppy proszę nie bądź na mnie zła.. ![]() -Że co?! Ty idioto, ja Ci właśnie chciałam uświadomić, że będziesz ojcem! A teraz to nie wiem czy chcę, aby moje dziecko miało ojca gangstera! ![]() -Jak to? Ja? Ja będę ojcem? Jesteś w ciąży? Kochanie to cudownie! ![]() -Daj mi spokój. Wcale nie cudownie! Płakać mi się chce, a tak się cieszyłam! ![]() -Poppy proszę Cię wybacz mi i zaufaj, zapewnię nam dostatek i bezpieczeństwo. Tylko musisz być dyskretna, nie możesz o tym nikomu mówić. ![]() Jeszcze jakiś czas się kłócili, aż w końcu Poppy coraz bardziej mu ulegała. Przecież tak go kochała. Musi mu zaufać.. Temat zszedł na inny tor. -Skarbie musimy coś z tym zrobić. Musimy stworzyć prawdziwą rodzinę. ![]() -Co masz na myśli? -Poppy Connors.. Czy zechciałabyś zostać panią Lewis? ![]() -Logan.. Ja nie wiem co powiedzieć.. -Zaufaj mi.. -Tak chcę za Ciebie wyjść! Przyszła mama przygotowywała się do zbliżających się narodzin dziecka. ![]() Minęło już parę miesięcy. Brzuszek był bardzo widoczny. Poppy i Logan wzięli cichy, samotny ślub, dla ich własnego dobra. Poppy przytłaczała ta całą sytuacja. Całkowicie zerwała kontakt z rodziną. Jej rodzice nie wiedzieli nawet, że jest mężatką i spodziewa się dziecka. Postanowiła to naprawić. ![]() Długo z nimi rozmawiała i tłumaczyła każdemu z osobna. Oczywiście dalej utwierdzała, że Logan ma swoją firmę. ![]() Miłość rodzicielska jest tak wielka, że wszystko je wybaczyli i cieszyli z jej szczęścia. ![]() Sama Poppy była bardzo szczęśliwa. Zrobiło jej się tak jakoś lekko na sercu. ![]() Spotkała się także z Rosie. -Ty biegasz?! Na pewno jesteś moją siostrą? ![]() -No pewnie! Już wiem dlaczego ciągle biegałaś! To takie cudowne uczucie, kiedy biegniesz i masz wszystko gdzieś! A zwłaszcza jak w domu masz dwóch wiecznie narzekających na wszystko facetów. ![]() -Zawsze Ci to mówiłam.. -Ale Ty niedługo też zobaczysz jak to jest z dzieckiem. Dziewczynka czy chłopiec? -Dziewczynka. -Gratuluję siostrzyczko! ![]() Rozmawiały jeszcze chwilę, po czym Poppy udała się na badanie do lekarza. W końcu to już chwila do porodu. ![]() W domu Logan nie odstępował ukochanej na krok. Ciągle mówił i dotykał brzuch swojej żony. ![]() ![]() Kiedy nagle nadeszła chwila porodu… ![]() …mężczyzna jak zwykle panikuje najbardziej ![]() ![]() Urodziła się Erin- wykapana mamusia xd. ![]() ![]() Jak łatwo się domyślić, od samego początku była córeczką tatusia. ![]() ![]() Na chwilę obecną żegnamy się z Lewisami ![]() ![]() Mam nadzieję, że się podoba i będziecie pisać swoje sugestie.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|