![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rodzina Warren
Odcinek 3 Podczas gdy mama uczy się nowych umiejętności... Kitty zasnęła. ![]() ![]() ![]() Pierwszy raz szczerze mówiąc przydarzyło mi się takie coś... Ale się nie dziwie, bo mało grałam strażakami. Łapanie rozgniewanych gnomów. ![]() ![]() Chwila relaksu po ciężkim dniu. Dodam, że Lucy i Sean mają strasznie mało czasu dla siebie. :/ Czasem bywało tak, że rozmawiali tylko w nocy. ![]() ![]() ![]() Dobra... przyznaję, uwielbiam wprost robić zdjęcia maluchom, zawsze każdemu dziecku robię masę zdjęć. ![]() ![]() ![]() Jestem strażakiem! ![]() ![]() Oczywiście mała jest oczkiem w głowie tatusia. ![]() ![]() Lucy i Sean nie potrafili się od siebie oderwać... kiedy już znaleźli dla siebie czas, oczywiście. ![]() Sean musiał utrzymywać dobre relacje ze współpracownikami... na szczęście wszyscy się lubili . ![]() ![]() Lucy powoli przygotowywała się do powrotu do pracy... nie była zbyt zadowolona, bo nie chciała zostawiać dziecka pod okiem niani. Na szczęście Sean wziął sobie zasłużony urlop, żeby zająć się małą. ![]() ![]() ![]() Warrenowie zaprzyjaźnili się z nowo przybyłymi do Hidden Spring sąsiadami, młode małżeństwo Dany i Rico Norvillowie z małym dzieckiem Beniaminem. Mężczyźni od razu znaleźli wspólny język... ![]() ![]() Podobnie jak kobiety... ![]() ![]() Dzieci również. :3 ![]() Tadam! A tu Lucy znowu w ciąży. ![]() ![]() Szczęśliwy tatuś. ![]() ![]() A ten znowu się chwali. ![]() ![]() A oto Katherine "Kitty" Warren jako większe dziecko. Z powodu wady wzroku zmuszona jest nosić okulary... ![]() Wszyscy spędzają wspólnie czas, zanim Kitty wyjedzie do szkoły z internatem. ![]() Kitty zamiast spać, woli grać w szachy. ![]() ![]() Sean starał się pomagać ciężarnej żonie w codziennych obowiązkach. ![]() ![]() A Katherine w końcu musiała wyjechać... ![]() No i nadszedł dzień porodu, kto by pomyślał, że strażak może być tak przerażony? ![]() CDN...
|
![]() |
#32 |
|
![]()
Ja też uwielbiam robić zdjęcia dzieciakom
![]() Kitty jest urocza i ciekawa jestem jakie będzie kolejne maleństwo ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 22
|
![]()
O jezu uwielbiam Warrenów
Śliczne zdjęcia, piękne wnętrza ![]() ![]() ![]() Jejciu i kolejna ciąża... Fajnie że nie są wampirami no albo przynajmniej nie zauważyłam |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Domek masz super wykonany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Rodzina Warren
Odcinek 4 Urodziła się Tatia, śliczna złotowłosa i niebieskooka dziewczynka. ![]() ![]() ![]() ![]() Sean był już na 9 poziomie kariery strażaka i miał coraz trudniejsze akcje... ![]() Kiedy wracał z pracy, było już późno, a mała Tatia spała, więc rodzice spędzali ze sobą czas. ![]() ![]() Przed pracą Sean musiał zrobić pranie... nie ma tak łatwo! ![]() Lucy nauczyła się nowego przepisu i od razu chciała to wykorzystać. ![]() ![]() Nocny spacer z córką >D Tatia nie chciała spać w nocy. :/ ![]() Spójrzcie kto wrócił! Kitty od razu pobiegła przywitać się ze swoją siostrzyczką. ![]() ![]() Ojj... o czym ty śnisz, Kitty? ![]() ![]() Rodzice zdecydowali się nie wysyłać Kitty do szkoły z internatem, bardzo za nią tęsknili. Nastolatka pomagała mamie jak mogła, a mało wolnego czasu miała. Uczęszczała na zajęcia naukowe i dyskusyjne, a na dodatek podjęła pracę recepcjonistki w SPA, chciała zaoszczędzić trochę własnych pieniędzy. ![]() ![]() W internacie poznała Dany'ego Shue, bardzo szybko zaczęli ze sobą chodzić. Kitty zgodziła się, bo chłopak o nią zabiegał, ale nie czuła jakichś głębszych uczuć... ![]() Cóż za sny... ![]() ![]() Katherine odwiedziła rodzinę Norville - wieloletnich przyjaciół jej rodziny. Dana była bardzo szczęśliwa i nie mogła nachwalić się Kitty. - Kitty, jak ty wyrosłaś! - mówiła. ![]() I spotkała... Beniamina, który wolał, żeby nazywać go Benem. Wyrósł na niezłego przystojniaka. Matka chłopaka wiedziała, że Kitty dobrze się uczy i chciała, aby ta pomogła jej synowi. A oni zamiast się uczyć... ![]() ![]() A Sean spędza czas z córką, Tatią, zanim ta wyjedzie do szkoły z internatem. ![]() Nadszedł czas, kiedy Lucy musiała wrócić do pracy, dlatego chciała poprawić swoje umiejętności charyzmy. ![]() Ben nie mógł przegapić okazji i zaczął flirtować z Kitty. Opierała się, choć niezbyt mocno. ![]() - Katherine, no daj spokój! - Jestem Kitty, a nie Katherine! - wydarła się na niego. ![]() ![]() Ben zaproponował, żeby u niego zanocowała, nie widzieli się tak długo i chciał żeby nadrobili zaległości... niby, Kitty zgodziła się. ![]() Zalogowała się na komputerze Bena na czat (dosyć starym, bo swojego nowego laptopa zniszczył, a rodzice nie chcieli kupić mu lepszego ![]() - Gdzie byłaś? Przecież umówiliśmy się, że będziemy na czacie o 20:00. - Wiem, przepraszam, zasnęłam... Nie wiedzieć czemu, dziewczyna nie powiedziała mu, że nocuje u Bena. "Tylko niepotrzebnie się wkurzy", pomyślała "Przecież to tylko mój przyjaciel"... ![]() Nie mogła się powstrzymać i założyła pułapkę na komputer Bena. "Skoro taki sprytny, to niech ma!" ![]() CDN...
![]() |
#37 |
|
![]()
ale z tej Kitty fame fatal, no ale swoją drogą obie siostrzyczki to pięknoty♥
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Ooo jacy oni śliczni, a Kitty jest booska
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Tatia jest sliczna blondynka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Rodzina Warren
Odcinek 5 Tatia wyjechała do internatu... niezbyt chętnie, ale rodzice chcieli zadbać o jak najlepsze wykształcenie swoich dzieci. ![]() ![]() A Kitty nie jest taka grzeczna, jak można by przypuszczać. ![]() ![]() Mama oczywiście nie była zadowolona. :/ ![]() W ogóle nie są do siebie nawet podobne. ![]() ![]() Sean spotkał się po pracy ze swoją byłą współpracownicą... o imieniu Dżesika. XD ![]() Pod nieobecność żony w domu (ta spotkała się ze swoją najlepszą przyjaciółką) zaprosił Dżesikę do domu. Chciał z kimś porozmawiać, a oprócz tego był wstawiony... Między nim a jego żoną od dłuższego czasu się nie układało. ![]() Katherine spotkała się ze swoim chłopakiem, ale ten jak zawsze mówił tylko o swoich osiągnięciach. Dziewczyna była wściekła i mu wszystko wygarnęła. Zrozumiała, że nie pasują do siebie i z nim zerwała. ![]() Wróciła do domu, wzięła prysznic i przebrała się w piżamę, wtedy usłyszała, że jej ojciec wrócił, więc zeszła na dół, chcąc z nim porozmawiać, ale zobaczyła coś, co ją zszokowało. ![]() ![]() Nie mogła w to uwierzyć. Wiedziała, że jej rodzice spędzają razem coraz mniej czasu, ale nie przypuszczała, że jej ojciec może zdradzić Lucy... ![]() Dżesika się wystraszyła, czuła się zakłopotana, nie wiedziała co zrobić i wybiegła z domu. Kitty od razu napadła na ojca. - Co ty sobie myślisz?! - krzyczała. - A co z mamą?! ![]() ![]() Sean błagał ją, żeby nie mówiła nic Lucy. Twierdził, że to tylko jeden raz, że kocha swoją żonę, a Kitty zgodziła się. Przecież nie chcę, żeby się rozstali, pomyślała. ![]() Kiedy Lucy wróciła, Sean zachowywał się jak gdyby nic. ![]() ![]() Kitty nie wiedziała co z sobą zrobić i pomimo, że była pierwsza w nocy poszła do domu Bena, zaglądając głupio przez okno i nie mając odwagi zapukać... Jego matce najwyraźniej się to nie podobało. ![]() ![]() Co zrobi Kitty? Czy wyzna Benowi co do niego czuje i prawdę swojej matce o ojcu? XDD CDN...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|