![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]() Dziś w bonusie z nowym odcinkiem , mam dla was parę fot z II serii. Jedne mnie rozbawiły, inne bardzo spodobały. Jedno miały wspólne -nijak nie mogłam ich wcisnąć do historii.
To zdjęcie z porodu jest naprawdę fajne. Musiało mi się gdzieś zawieruszyć ![]() ![]() Tego nie mogłam wstawić, a też jest piękne. ![]() Alba i jej fireworks... ![]() Szop, który zdewastował mi śmietas, a później na bezczelnego usnął przed wejściem. ![]() Niby Everdeen'owie tacy bogaci, a tu komoras... ![]() Pan, który kojarzy mi się ze sławnym gestem Tuska. Istne "jes, jest jes!" ![]() Teraz zapraszam na część pt: "Wśród bugów u Kicajka". Niewidzialna, paląca się kuchenka. ![]() Gdzie są wszystkie ściany? ![]() I prysznic? (tak, Alba wisi w centrum) ![]() A tak wyglądał szpital, zorganizowany prowizorycznie w... garażu ![]() ![]() Zastanawiacie się może po co dodaję jakiś bezsensowny bonus, co? ![]() Ano dlatego, że chciałam się z moimi czytelnikami tymczasowo pożegnać. Muszę zająć się rzeczami najważniejszymi, które do tej pory ignorowałam. Wrócę do was, podejrzewam, że koło września, października. Mam nadzieję, że do tej pory nie zapomnicie o mnie. Bardzo wam dziękuję za wszystkie miłe komentarze. Podnoszą ego, nie powiem. Bez waszego wsparcia nie chciałoby mi się tego wszystkiego pisać. Szczególne podziękowania kieruję do Meggie oraz myrtka. One wiedzą za co ![]() x.o.x.o ![]() Dziękuję ![]() Aha! I jeszcze karpik dla easy ![]() ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|