![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
O ja Cię, ja Cię, ja Cię! : o
Brak mi słów na Darena, ale na szczęście nie jesteś zbyt okrutna i zesłałaś tam Mayę (?). ![]() Dobrze, że u Bruna i jego lubej się układa..Nie ma co, ładna para. ![]() A Dominic słodziak.. Już mu panny szukasz? :p
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
No i dobrze, Daren niech spada na bambus! Dobrze, ze Maya przyszla, bo nie wiem co by zrobil Elenie....Dominic mam nadzieje, bedzie podobny do mamusi...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Daren po prostu oszalał. Dobrze, że Elena zmądrzała i zadzwoniła do May'i Mam jednak przeczucie, że blondas jeszcze niejednokrotnie zakłóci jej spokoj ;< Czekam na next ;> |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]() Odcinek 15? w sumie to bardziej kilka fotek niż odcinek, ale dodaje ![]() Przedstawiam Państwu Jaydena ktorego dostałam od Meggie-dziękuję kochana! Będzie on najprawdopodobniej partnerem Jennie. ![]() Elena postanowiła się przeprowadzić do nowego( małego co prawda )domku. Chciała wieść spokojne, samodzielne życie ze swoim ukochanym synkiem -Dominikiem. Nie widziała Darena, miała spokój.Modliła się o to by tylko nie pojawił się w jej nowym, lepszym życiu. ![]() A tu kotki - Kalimba i Remka bawią się, psotnice małe ![]() ![]() Ulubione miejsce do spania Kalimby, blat kuchenny. ![]() -Tak mamo wszystko w porządku-zapewniała zaniepokojoną Mayę niemal codziennie Elena-Nie, Darena nie było. Tak Domnic zdrowy, nie śpi jeszcze. ![]() -Mamo , kurde jestem dorosła- ktoregoś dnia nie wytrzymała Elena- Nie możecie niańczyć mnie jak dziecko, dam sobie radę! ![]() Prawda maleństwo że damy sobie radę?-pytała malutkiego syna ![]() ![]() Dominic na jeźdźcu, maluch grzecznie zsiadł gdy mama go poprosiła. ![]() W piasku, bawimy się czyli Dominic vs. piaskownica ![]() ![]() Czas nauczyć się dreptać skarbie ![]() ![]() Elena wiedziała że ten malec jest jej całym światem. Kochała go i chciała ochronić przed całym złem, był sensem jej życiem. ![]() Na spacerek po mieście z chłopcem ![]() ![]() ![]() *Moja ulubiona parka - Bruno & Penny♥ -Zgadnij kto to- powiedział Bruno -Skarbie, nie wygłupiaj się przecież czuje twoją spoconą łapkę- zażartowała Penny. ![]() -Wiesz że cie mała kocham -Wiem Brunol ![]() ![]() Oni lubią razem leniuchować na poduchach, i gadać o pierdołach do rana ![]() ![]() ![]() -Tak, tak będę na tej imprezie, dobra kończe bo mnie Penny rozszarpie!-krzyczał do kumpla. ![]() c.d.n jaka strona do wgrywania fotek!! ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Podobno imgur dobry, sama się niedługo przerzucę
![]() Zmiana ubrania i fryzury i zupełnie inny dzieciak xD Skina też chyba zmieniłaś, nie? ;> Elena jest cudowna i poradzi sobie z synkiem, a Penny i Bruno są cudowni ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Nie no super ich zrobilas xD Bruno jest mega a i Penny sie rozchulala ;D kotki masz sliiiiiczne, zebym to ja miala miejsce na zwierzeta u Draculow :"(.... a Jeyden niezly z niego szkolniak ;3 zaloze sie ze bedzie szekszi.
ja chceeee wieeeeecej! ![]() ps. ja nadal nie potrafie operowac imgurem QQ mam problem z zmniejszaniem rozdzielczosci all zdjec naraz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
|
![]() Cytat:
![]() A z resztą się zgadzam. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Dominik cudny Elena dobrze go wychowa. Penny i Bruno wyglądają tak słodko kiedy są razem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Reputacja: 12
|
![]()
Imgur, imgur i jeszcze raz IMGUR! Według mnie najlepsza stronka. Mam ok. 300 zdjęć i na razie nic się nie nie dzieje.
Mam nadzieję, że Elena z synkiem będą wiedli spokojne życie. Brunola i Penny wprost uwielbiam. Czekam na więcej!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|