![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
http://imageshack.us/photo/my-images...enshot11l.jpg/
Elena, załóż majtki, dziecko patrzy! xd zakochałam się w Penny, jest taka ślicznaa ![]() + też polecam imgura ![]()
|
![]() |
#92 |
|
![]()
milkie_way15 Penny jest zasługą Eyvee i nadal jej za nią dziękuję
![]() ![]() Dzisiaj odcinek urodzinowy, gdyż żadnych konkretnych zdjęć nie było ale wszyscy za to się postarzali lub zmienili. Boże przywiązałam się do tej rodzinki. Aż strach patrzeć jak te dzieci rosną, niedługo będą mieli dzieli , dzieci dzieci , dzieci dzieci dzieci.. Ale naprawdę dzięki wam i mojej wspaniałej rodzince zaczęłam na nowo ( mimo błędów ) Kochać The Sims 3. Dziękuję Wam i oczywiście Sagarom ![]() Dwudziestoletnia Penny Markens- dziewczyna Bruna Sagara. Na początku była dość nieśmiałą postacią lecz z czasem zdecydowanie zmieniła temperament. Ma niezwykle dobre serce, uwielbia przyrodę i psy. Zakochana na zabój w swoim Brunie ♥ moim zdaniem wyrosła ładnie. ![]() ![]() ![]() Bruno Sagar- syn Talantego i Mayi. Spokojny 20 latek, lubiący imprezy ale mimo wszystko zachowujący we wszystkim zdrowy rozsądek. DJ- na wielu dyskotekach w kraju. Zakochany w swoim ( jak on nazywa Penny) Kwiatuszku ![]() ![]() ![]() Jennie Sagar- córka Talantego i Mayi. Siostra Bruna. Miła sympatyczna nastolatka. Nazywana przez rodziców istną modelką, ze względu na czas jaki potrzebuje by wyszykować się do szkoły. Uczenica Liceum. Uwielbia nocowanie u koleżanek i blondynów ![]() ![]() ![]() Elena Sagar- najstarsze dziecko państwa Sagarów. Domatorka, z zawodu kosmetyczka pracuje w Spa jednocześnie wychowując samotnie małego Dominika. Uwielbia koty stąd w ich domu są już dwa. Stara się nie przywiązywać wagi do doświadczeń jakie otrzymała od życia. ![]() ![]() Dominic Sagar- 8 letni syn Eleny Sagar. Wnuczek Talantego i Mayi. Mimo tego że nie ma ojca w jego życiu wogule tego nie odczuwa. Niezwykle kocha swoją mamę. Uwielbia komputery. Kocha też klawisze na których gra niemal codziennie. Czuje że to właśnie bedzie robił w przyszłości. Nie cierpi kotów swojej mamy ![]() ![]() ![]() Talante Sagar- Założyciel rodu Sagarów. Emerytowany piosenkarz, nadal dający niezbyt wiele koncertów. Ojciec 3 dzieci. Mąż Mayi Sagar. Uwielbia spokój od natłoku pracy, przebywać w domu i oglądać rodzinne fotografie. ![]() Maya Sagar- Żona Talantego, biologiczna matka 2 jego dzieci. Uwielbia spędzać czas wśród rodziny i znajomych. Często ogląda Komedie Romantyczne. Mimo wieku nadal zakochana jest w swoim mężu. Kocha ponad życie swojego wnuka- Dominica. ![]() ![]() *- Jayden Martin- wytwór Meggie ( o drobnym tuningu). Przemiły dobrze uczący się blondyn. Przyjaźni się z Jennie Sagar. Jest przyjacielem domu. Uwielbia cięzkiego Rocka, oraz Metal. Marzy o założeniu własnej kapeli. ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- trochę historii.. Niedługo po urodzinach 20-latków( Penny i Brune'a), rodzice postanowli kupić im domek nieopal morza. Opiekę nad gadem chłopaka miała przejąć Jennie. Nastolatka ogromnie się ucieczyła. Uwielbiała tego zwierza. ![]() ![]() Tymczasem Elena i Dominic wspólnie spędzali każdą wolną chwilę. Elena chciała mu zapewnić dom, gdyż musiała dbać o to by Dominic nie czuł że brakuje mu ojca. Tu wspólne ślizganie. ![]() ![]() Widać że i Dominic niezwykle kocha swoją mamusię. ![]() A tutaj domek gołąbków- Penny i Brune'a. ![]() -Kochanie nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę że mamy już nasze własne mieszkanko- powiedział Bruno do ukochanej. -Ja też się ciesze strasznie misiu, wreszcie na swoim-przyznała racje. ![]() -Tak na swoim i to w dodatku z taką piękną kobietą- powiedział tuląc dziewczynę. ![]() -Jesteś taka śliczna Penny,kocham cię całym sercem chce żebyś została przy mnie na zawsze..-mówił Bruno -Kochanie przecież zostane-zapewniała go -Napewno? Dobrze.. Pamiętaj co teraz powiedziałaś. -No.. że zostane na zawsze.. ( w tym momencie bruno ukląkł na kolano) ![]() ![]() -Słowo się rzekło kochanie-powiedział, gdy ta zdumiona patrzyła jak wyciąga pierścionek. ![]() -Czy ty Penny Markens, zostaniesz moją żoną a tym samym zostaniesz Panią Sagar?-spytał dziewczynę. -Bruno.. Ja.. Ja ja nie wiem co powiedzieć.. Tak! ![]() ![]() Teraz już na zawsze będą razem ♥♥♥ ![]() Para naprawde się kochała. Penny była doceniana, i czuła się przy Brunie jak księżniczka. On pilnował by czuła się przy nim bezpieczna i niczego jej nie brakowało. ![]() Penny była też świetną kucharką i pilnowała by Bruno nigdy nie miał pustego brzuszka. ![]() -Dzień Dobry, czy to schronisko dla piesków? Chciałabym adoptować jakiegoś szczeniaczka? Hm.. Nie ma? W sumie nie musi być szczeniaczek, coś małego nie mamy wielkiego domu . Dziewczynka? Znakomicie. Możecie Państwo ją przywieść! ![]() I tak w ich domu pojawiła się niewielka suczka która dostała imię - C u k i ![]() ![]() Bruno od razu polubił Cuki , często się z nią bawił i przytulał ją. ![]() Psina czuła się naprawdę dobrze w domu młodej pary ![]() ![]() c.d.n ps. jak z tym Imgurem, tam są tylko te duże zdjęcia czy da sie je jakoś zmniejszyć!? ps. jeśli ktoś byłby tak miły i stworzyłby żonę dla Dominica byłabym niezwykle wdzięczna :-) Ostatnio edytowane przez Horsez : 02.08.2012 - 17:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja na Imgura wrzucam już zmniejszone i jest ok.
Jennie wyrosła na śliczną kobietkę. Bruno i Penny są świetni, uwielbiam tą parę, a Talante i Maya mimo swojego wieku dalej mają w sobie to coś. Mam nadzieję, że Elenie i Dominikowi będzie wiodło się dobrze. Spróbuję zrobić jakąś kobietkę dla niego, jak się uda to ci ją podeślę. Czekam na next. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
|
![]()
Ja również wrzucam zmniejszone.. A zmniejszam w Picassie, chociaż to faktycznie pracochłonne.
Bruno wyrósł na przystojniaka, podobnie wyładniała Penny. Huhu, jaki stary Talente, a ja pamiętam jak wychodził spod skrzydeł ojca.. : ) Również mam nadzieję, że Elenie i Dominikowi się powiedzie, w zresztą jak wszystkim innym. : )
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Uu chciałabym zrobić jakąś dziewczynę dla Dominica, ale mi simy nie wychodzą D;
Wszyscy są taacy śliczni. Nie tak dawno Holly porzuciła Elenkę.. ;'( Teraz ona ma już dziecko.. ![]() ![]() @down: WTF!? Ale ja naprawdę mówię :-| Ostatnio edytowane przez easey : 02.08.2012 - 20:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
|
![]() Cytat:
![]() Jayden wygląda zupełnie inaczej niż u mnie xD I haha u mnie jest spokojnym artystą-malarzem ![]() Piękni są, a Jennie- faktycznie modelka, cudowna! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]()
ja się zakochałam
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
~~ Odcinek 17~~
Penny czuła się przy Brunie bardzo bezpieczna wiedziała że niedługo nadchodzący ślub był wspaniałą decyzją. ![]() Cuki natomiast uwielbiała budzić młodych, którzy nawet w sobote usiłowali się wyspać. ![]() Bruno nie wyglądał ani na wyspanego ani na zadowolonego. ![]() Penny codziennie rano uwielbiała oglądać zdjęcia swoje i Brune'a. Przypominała sobie wtedy jak to było za czasów Liceum. ![]() Niedługo potem para miała Uroczystość Zakończenia Szkoły. ![]() Potem był ślub i było pięknie ( prawie sama się popłakałam*.*) ![]() Przysięga Penny i Brune'a ![]() ![]() Damska część gości, męska się grubo spóźniła ;O ![]() Elena była wzruszona z powodu pięknego ślubu brata. ![]() Matka też nie kryła wzruszenia.. ![]() ..Jedzie pociąg z Daleka!... ![]() Jennie z bratową, panie naprawdę się polubiły. ![]() Przyszedł wieczór.. -Jaką ja mam piękna żonę- zachywał się Bruno -Oj przestań już - śmiała się zawstydzona Penny kładąc sie na łóżku.. ![]() -Wiesz kochanie że po ślubie następuje noc poślubna?- spytał zachęcająco. *dalszej części wieczoru nie będę komentować* ![]() W tym czasie Cuki beztrosko bawiła się piłką w ogrodzie ![]() ![]() Penny zaczęła zachowywać się jak prawdziwa żona, chodziła na zakupy bardzo często. ![]() Oczywiście uwielbiała też spędzać całe dnie przed telewizorem ![]() Bruno oczywiście umilał czas swojej żonie. ![]() Talante postanowił przejść na emeryturę,mimo wielkiego żalu. ![]() ![]() Jennie natomiast coraz częściej spotykała się z Jaydenem. ![]() Chłopak nie krył nią zauroczenia znali się naprawdę długo. ![]() Dziewczyna także czuła coś więcej. Postanowiła pocałować go a tym samym zapoczątkować ich związek. ![]() Niedługo potem Penny postanowiła przeprowadzić z Brunem poważną rozmowę. ![]() Okazało się że dziewczyna jest w ciąży. Była bardzo szczęśliwa a Bruno czuł że jego życie jest w najpiękniejszym okresie. ![]() -To cudownie będe tatusiem-cieszył się Bruno. ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 05.08.2012 - 10:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Yeaaaaaj! Bruno bedzie tata ;D! Ciekawa jestem czy girl czy boy ^^ Jayden i Jennie slodko razem wygladaja ;3 Slub super ci wyszedl, zawsze mnie wzruszaja takie scenki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Ohhh, jakie słodkie! Uwielbiam tą Twoją rodzinę, wszyscy są tacy śliczni i realni..
Z takich rodziców to dziecko na pewno będzie świetne. ![]() I ponownie powiem, że strasznie zazdroszczę graczom u których zwierzęta mają puchatą sierść. :< Czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|