![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
"Upadki i Przebudzenia" cz.11
Podniosła słuchawkę.... - Witam! Tutaj Szef SimHigh(dawna praca Carmen). Pomyślałem , że nie potrzebnie panią zwolniłem. Może powinienem dać pani jeszcze jedną szansę , dlatego dzwonię , aby zaproponować pani stanowisko w SimHigh. - Nie , dziękuje! Mam ciekawsze stanowisko pracy! Jak by pan nie zauważył jestem PRAWDZIWĄ gwiazdą , a gwiazdy nie pracują w zwykłych biurach. Dowidzenia! - Ale może.... - Carmen nie wysłuchała do końca , odłożyła słuchawkę. - Jak bankiet??- Zapytała stylistka. - Dostałam nagrodę publiczności. Jest tak jak mówiłam. Stado NADĘTYCH BUFONÓW - Mruknęła. - Czasem tak bywa. Acha... i dzwoniła twoja przyjaciółka ,no a z pokazu Mody. - Czego chciała? - Niewiem. Nie powiedziała. Oddzwoń. Prosiła. Ale jutro , bo teraz śpi. - Karz Sandrze(Jedna ze służących) przygotować Jakuzzy. - Carmen rozebrała się i włożyła na sibie aksamitny szlafrok. Jadnak gdy podeszła do jakuzzy zobaczyła: A- Sandrę która nie żyła , leżała tuż przy jakuzzy B- Ślady krwi na podłodze C- Sandrę w jej jakuzzy zamordowaną , a nad powierzchnią unosiła się krew. WYBIERAJCIE!!! ^_^ .................................... Likagirl A Magi C |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|