Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.08.2012, 12:32   #71
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: The Sims 3: Cztery Pory Roku - pierwsze informacje wyciekły do internetu!

Cytat:
Napisał Violet Zobacz post
Czy w realu znikąd, kiedy zaczyna padać deszcz, pojawia się parasolka? :/
Nie, ale czy w realu ludzie teleportują się do i z samochodu? xD
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.08.2012, 12:39   #72
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3: Cztery Pory Roku - pierwsze informacje wyciekły do internetu!

w realu nosisz w torbie/plecaku a w simsach pewnie w wyposażeniu
stare 04.08.2012, 12:47   #73
Kenny McCormick

Reputacja: 12

Cytat:
Napisał Violet Zobacz post
eh myślę że kolor parasolki będzie można wybrać. Czy w realu z nikąd kiedy zaczyna padac deszcz pojawia się parasolka? :/
No... Mogli dać lepiej plastikowe płąszcze na deszcz. Myślałem, że se kupię, ale oglądając zwiastuny, wolę TS3 nie z tego świata. Chociaż Halloween fanie sie zapowiada ^^.
stare 04.08.2012, 21:04   #74
Violet

Czyli będzie można chodzić bez parasola?
stare 05.08.2012, 08:36   #75
Hefalump

Co do trailera...
Powraca to samo: A-NI-MA-CJE
A więc: Fajnie oglądać gościa który na desce jeździ po takim czymś do tricków na początku trailera, co nie? No tak, tym bardziej że jest jedna animacja i będzie non stop jeździć IDEALNIE po środku tej skoczni. Nie mówiąc o liściach które wyglądają jak półokrąg z liśćmi które wyglądają jak wylana masa z której latają liście.
I tak oto prezentuje się "zawsze idealna" gra. Mam nadzieje że komuś uświadomiłem że trailer i gra zawsze się różnią nie mówiąc o OJSG= BŁĄD ZAPISU
stare 05.08.2012, 08:56   #76
Meona

Violet - w deszczu to nie wiem chyba nie. Ale mi się wydaje, że musimy kupić parasolkę, wrzucić do wyposażenia i na niej ustalić czy automatycznie mają wyjmować czy nie.. inaczej by nie mogło być.
Meona jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2012, 11:03   #77
anie_1981

Dziwnie się pisze posty, gdy nie od razu się pojawiają

Violet, kiniusia1. Na chłopski rozum to chyba faktycznie będzie trzeba kupić parasol, bo można go podobno po swojemu "pokolorować", a gdyby pojawiał się znikąd, nie byłoby to możliwe... Pewnie podobnie jak z laskami emerytów, będą automatycznie rozdawane sąsiadom. Nieraz widuję emerytów, którymi nigdy nie grałam, a chodzą o lasce... skąd ją wzięli... gra im dała. Skoro więc nie kupimy naszym ludziom parasola, to pewnie będą moknąć...

Hefalump, od wieków nie miałam błędu zapisu, a gram na jednym zapisie nieraz bardzo długo, więc teoretycznie niemalże miałby prawo do błędu podczas zapisu. Też zauważyłam, że sterta liści wygląda okropnie, ale w tej grze nie wszystko jest idealne. A co do jazdy na desce, to wcale nie wiadomo, czy zawsze będzie idealnie, to będzie nowa umiejętność, więc początki mogą być trudne. Gdybyśmy chcieli idealnej gry, gdzie zawsze wszystko działa, to na pewno nie wybralibyśmy Simsów... To wielka, kompleksowa gra, przy takich wielkościach i zaawansowanych opcjach nie trudno o błędy. Nie bez powodu im więcej możliwości EA daje Simsom, tym więcej jest błędów. Fakt, niektórych dałoby się pewnie uniknąć... Ale to już czynnik ludzki i ich parcie wyłącznie na kasę.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.08.2012, 11:08   #78
Myrtek

Reputacja: 15

Parasolka zapewne będzie do kupienia (działać będzie jak laska, prawdopodobnie).
Są dwa rodzaje parasoli: zwykłe i ulepszone. Te drugie będą się cechować tym, że ta ruła, czy jak to się tam zwie... Będzie się świecić, jak miecze świetlne w star wars :p

Co do animacji: owszem, skorzystali z dwójki, ale to nie powinno nas dziwić. W animacjach między odsłonami 2 i 3 jest delikatna, aczkolwiek zauważalna różnica. Simy animacje wykonują nieco płynniej (jak na nich).
stare 05.08.2012, 12:40   #79
Stephenowa

Cytat:
Napisał Hefalump Zobacz post
Co do trailera...
Powraca to samo: A-NI-MA-CJE
A więc: Fajnie oglądać gościa który na desce jeździ po takim czymś do tricków na początku trailera, co nie? No tak, tym bardziej że jest jedna animacja i będzie non stop jeździć IDEALNIE po środku tej skoczni. Nie mówiąc o liściach które wyglądają jak półokrąg z liśćmi które wyglądają jak wylana masa z której latają liście.
I tak oto prezentuje się "zawsze idealna" gra. Mam nadzieje że komuś uświadomiłem że trailer i gra zawsze się różnią nie mówiąc o OJSG= BŁĄD ZAPISU
Wybacz, ale za grosz nie zrozumiałam wyróżnionych fragmentów. Zwłaszcza tego o liściach,hah.
Nie jestem pewna czy dobrze rozumuję, ale na trailerze były dzieci, które podczas deszczu skakały po kałużach podczas gdy inni mieli wyciągnięte parasole. Czyli albo dzieci ten obowiązek nie dotyczy albo sami sobie wybieramy co, kto i kiedy nakłada.
stare 05.08.2012, 14:01   #80
Anulaa89
Creator

Jezu! Choćbym miała nie kupić nic do jedzenia przez kilka dni to nie kupię a kupię te 4 pory roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie potwierdzone. Jak ja się cieszę. Mogą mieć 100000000000 bugów i tak kupię. (nie no lepiej żeby nie miały ) zapowiada się ciekawie, ale miejmy nadzieję, że się nie rozczarujemy. Wreszcie z przyjemnością będę grała w Simsy... Mam tylko nadzieję, że to nie ostatni dodatek - chciałabym jeszcze jakiś odpowiednik na Studiach albo Własnego Biznesu... No ale najważniejsze że będziemy mieli 4 pory roczku

Nie spełniam zamówień.
Anulaa89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania