![]() |
#51 |
Reputacja: 11
|
![]()
twoje historie są bardzo ciekawe i bardzo miło je się czyta
![]()
|
![]() |
#53 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kise jest wszędzie
![]() ![]() ![]() a historyjka bardzo fajna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
|
![]()
Kise wrócił!!! zmarwychwstał?
![]() ![]() historyjka świetna a Kitty jest przepiękna pisz dalej! |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
|
![]()
hahahah Kise jest wszedzie xD Nie no zaraz u wszystkich bedzie Kise latal po miastach buhahaha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kise wrócił hahaha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
ej, ja też chcę Kise, nie znalazłam jeszcze chłopaka dla Mirandy! >D
nie no, co mam dużo gadać, super. masz strasznie ślicznych simów, powtarzam się, śliczne domy...i co jeszcze, no po prostu lubię to! : d |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]()
u mnie Kise i wogóle cała rodzinka to pierwsze wampiry które toleruję w mieście, co więcej pewnie wejdą do mojej rodzinki
![]() zwykle to moje miasto przechodzi proces odwampirzania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]()
Dobra, mam ciąg dalszy.
![]() Rodzina Warren Odcinek 8 Wierna Libby śpi koło swojej pani. Chyba odczuwa jej smutek... Minęło już 5 miesięcy od kiedy Sean się wyprowadził (a raczej wyjechał do pracy, bo dostał propozycję pracy strażaka w większym mieście). Tutaj kieruję pytanie do Was, moi drodzy. ![]() ![]() ![]() Wspólne śniadanie córek z mamą. ![]() ![]() Kitty i Tatia w drodze do szkoły. Katherine to prymuska, a Tatia... nie za bardzo. ![]() ![]() Katherine poświęcała dużo uwagi swojemu pieskowi. :3 ![]() Ależ ja jestem boska! A z tyłu eks Kitty - Dany, chyba nie do końca pozbierał się po rozstaniu. XD ![]() Ben & Kitty oraz Kise & Tatia. ![]() ![]() Ach ten Ben... na okrągło adoruje swoją dziewczynę... czyżby obawiał się konkurencji? ![]() ![]() Tatia oczywiście robi sobie zdjęcia z koleżankami. XD A z tyłu Kise z miną pt. "ach, co wyrabia ta moja dziewczyna? ![]() ![]() Co to za impreza bez pizzy? ![]() ![]() Ups... chyba ktoś za dużo wypił. ![]() Ben i Katherine nie byli gorsi... ![]() ![]() Biedna Tatia... ![]() ![]() Katherine nie mogła się powstrzymać, po prostu musiała wystraszyć siostrę. ![]() ![]() ![]() Libby zdobyła nowego przyjaciela. :3 ![]() Młodzi i zakochani. ![]() ![]() Na imprezę wpadł też policjant. :/ ![]() Dostało się Katherine. :/ ![]() "Że co?!" ![]() "O NIE!!! MAMA JUŻ WRACA!!! ![]() Czas na sprzątanie, choć dziewczyny miały na to niewiele czasu. ![]() ![]() ![]() ![]() No i sprawiedliwość dopadła Tatię. Obie dziewczyny miały szlaban. XD ![]() Spacer z psem... ![]() Nauka prowadzenia. ![]() ![]() A oto Katherine "Kitty" Warren jako młoda dorosła. Podjęła karierę dziennikarki. ![]() ![]() CDN...
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 05.08.2012 - 16:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Reputacja: 12
|
![]()
Niech mu nie wybacza i znajdzie sobie jakiegoś nowego. No,no widzę, że miłość rozkwita.
Katherine jako młoda dorosła byłaby piękna, gdyby nie ta fryzura. Nie podoba mi się, przez nią ma bardzo duże czoło i o wiele dłuższą głowę. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|