![]() |
#371 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dokładnie... ja porzuciłam dwójkę, kiedy tylko zainstalowałam trójkę.
![]() Dziwne te wróżki jakieś są. Twórcy mieli takie duże pole do manewru, z pewnością mogli wymyślić coś lepszego, a te ich latanie to w ogóle porażka. Mimo wszystko i tak bardziej czekam na czarownice i wilkołaków.
|
![]() |
#372 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dlaczego uważasz że wróżki są jakieś dziwne według mnie są ona fajne i ciekawe tak, samo jak wampiry i czarownice? czarodzieje. Najmniej ciekawe są moim zdaniem wilkołaki i zombie.
![]() |
#373 |
|
![]()
Brrrr.... Wiedźmy, wilkołaki, zombiaki... Ciemna strona mocy mnie absolutnie nie kręci, chociaż planuję obejrzeć te wiedźmy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
|
![]()
ja tam jestem zadowolona z wampirow takie jakie sa, a jak mi zmienia wampiry na jakies monstra z wielkimi paszczami i zebami wielkosci ucha to sie chyba zalamie QQ....zombiaka planowalam zrobic lokaja w rodzinie Draculow xD hahahah, byloby smiesznie, czarownice jako czarownice mnie nie kreca, ale eliksiry tak, wrozki cos mnie nie zadowalaja - sa jakies przecietne, ale jedno bym chciala zobaczyc - wielka plaga zombiakow w miescie simow jak w Resident Evil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#376 |
|
![]()
Ja po wyjściu dwójki sprzedałam jedynkę, a po wyjściu trójki sprzedałam dwójkę. Tylko Zwierzaki z dwójki mi zostały, bo jakoś nikt nie chciał kupić... Nie dziwię się, były słabe. Mało zwierząt i w ogóle te z jedynki były lepsze. Czwórki nie kupuję, bo doszłam do wniosku, że to bez sensu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
|
![]()
anie nie mów hop, pewnie jeszcze kupisz, szczególnie jak czymś Cię powalą ;D Przy okazji, luknij jeśli możesz do działu ze zwierzakami i zerknij na mój dzisiejszy temat, może znasz odpowiedź na moje pytanie?
![]()
![]() |
#378 |
|
![]()
Też czekam na Pory roku, a mój komp już by chyba nie pociągnął 4.. 3 mi w zupełności wystarcza. Ja jeszcze grałam w 2 po wyjściu 3, ale z wyjściem dodatków się przerzuciłam. i jestem zadowolona, ale czasem te bugi potrafią dobić. ale jakoś się gra. choćby 4 była nie wiadomo jaka i tak nie kupię jej chyba, że ktoś mi zafunduje nowy komputer.
zombie nawet nie planuje robić są obrzydliwe. wilkołaka przetestuję, ale zrobię jakąś ładną simkę - wilkołaka (jak to sie nazywa? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja tam duchami grać nie będę chyba no może się skusze by mieć jednego w rodzinie zobaczę zresztą. Chyba że stworze dwójkę wampirów i męża wampirzycy uśmiercę i ona go wskrzesi w instytucie naukowym
![]() ![]()
![]() |
#380 |
|
![]()
Ja pierwsze co zrobię, to załaduję Sunset Valley i sprawdzę, czy są te fazy księżyca, czy nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|