![]() |
#102 |
Reputacja: 10
|
![]()
Strasznie się cieszę, że Penny i Bruno będą rodzicami
![]() Oczywiście czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
Jayden jest za brzydki dla Twojej Jennie
![]() Dzidziuś! Nie mogę się doczekać ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]() Odcinek 16 Cuki uwielbiała spać na łóżku swoich państwa, wiedziała że nie może ale nikt nie miał serca jej zgonić. ![]() Penny od samego rana czatowała już ze swoją bratową. ![]() Natomiast Bruno lubił spać do 11 wraz ze swoją sunią Cuki. ![]() -Kochanie co ty robisz już na nogach? Nie było cie obok mnie w łóżeczku, tęskniłem! -Oj, pisze z Elenką śpiochu! ![]() Penny zajęła się swoją nową pasją, która jednocześnie wyciszała jej maleństwo w brzuszku. Zaczęła malować.. ![]() W tym czasie Bruno bawił się Cuki w ogrodzie ![]() ![]() Mała sunia uwielbiała aportować. ![]() Niestety mimo ciągłego zainteresowania właścicieli Cuki była niesforna. Tu gryzie leżak. ![]() Bruno natychmiast zganił Cuki. Nie mógł pozwolić suni na takie zachowanie zwłaszcza że niedługo na świat miało przyjść dziecko. ![]() Cuki w desperacji( na złość Brunowi) zaczęła kopać dołek w ogrodzie! ![]() Bruno uwielbiał brzuszek swojej żony. Często słuchał i głaskał swojego dzidziusia. Penny moim zdaniem jest najładniejszą brzuszastą jaką miałam w simsach. Ślicznie jej z brzuszkiem ![]() ![]() Penny nie mogła doczekać się aż jej dzidzia przyjdzie na świat. ![]() Bruno dbał o swoją żonę. Robił jej ukochane naleśniki. ![]() Elena postanowiła odwiedzić brata i bratową i również bardzo ekcytowała się że zostanie ciocią-matką chrzestną ![]() ![]() ![]() Elena uwielbiała Penny i cieszyła się że jej bratu tak dobrze powiodło się w życiu. ![]() -Witaj braciszku- uściskała natychmiast Brune'a- Jak się czujesz z tym że zaraz zostaniesz tatusiem? ![]() -Elenko, siostrzyczko czy ty chociaż na moment nie możesz zostawić pasji książkowej w domu?-pytał Bruno. -Oj, przestań, już kończe rodział-odpowiadała wciągnięta w lekturę. ![]() Chwilę później Penny zaczęła rodzić. ![]() Bruno był tak spanikowany że nie był w stanie nic zrobić. Na szczęście w pobliżu była Elena. ![]() I tak na świat przyszły 2 dziewczynki -bliżniaczki*.* Bibi i Lily ![]() ![]() ![]() Tutaj Bibi u mamusi, mała jest słodka ![]() ![]() I jej siostrzyczka Lily u Tatusia. ![]() ![]() Czas położyć maleńkie do łóżeczek. ![]() ![]() Ciężkie jest życie ojca przy dwójce małych kapryśnych księzniczek ![]() ![]() Jednak miłość między Brunem a Pennym nawet na chwilę nie wygasała. ![]() Niedługo potem 18-naste urodziny miał Dominic. Syn Eleny. Według mnie jest najladniejszym simem( nastolatkiem) jakiego miałam !! Jeśli ktoś ma dla niego partnerkę przyjmę! ![]() ![]() Elena w międzyczasie skończyła magiczne 40 lat! ![]() ![]() -Mamo, mam już 18-naście lat a nadal nie widziałem swojego ojca. Wiem że był paskudny, ale to mój ojciec mamo chce wiedzieć. Przechodze na ulicy i nie wiem czy nie mijam swojego ojca. Nie widziałem go.. -Dominiku, to nie jest najlepszy pomysł! Twój tata jest agresywny, pozatym przez 18-naście lat nawet nie zadzwonił do ciebie! ![]() -Rozumiem mamo, ale proszę cię. Pozwól mi go poznać ! -Jeśli chcesz Dominicu, ale nie licz na nic wielkiego, nie bez przyczyny wychowuje Cie sama. ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 06.08.2012 - 17:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
|
![]()
Jak mnie mogło to ominąć? Aaaww, ciekawe czy będzie chłopczyk, czy dziewczynka. Zazdroszcze ci simów ;( i zwierzaaków, dawaj więcej
e: o nowe fotki, ooojj dzieciaczki sa slicznne, Dominic teez ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 06.08.2012 - 17:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
|
![]()
Super!!! Zamierzone bliźniaki czy nie?
![]() ![]() A Dominica dla mnie masz? ;> Proszę mi go podesłać ![]() ![]() Ajaja A co tam u Jennie? ;.
So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. Ostatnio edytowane przez Meggie : 06.08.2012 - 17:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
Yeaaah blizniaczki rulez - oj tak 3 kobiety w domu i jeden facet, ale bedzie sie dzialo xD Elena dojrzala kobitka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
Ło Boże! Zakochałam się w Dominicu!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
|
![]()
Super rodzina. Zastanawiam się jak to będzie gdy Dominik spotka swojego ojca. Jak ty to robisz, że kontrolujesz wszystkich mimo że mają własne domy i w ogóle ja się zawsze w tym gubie
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|