![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
uhm. nie odtworzyłam tego, co chciałam. trudno. w dodatku jak próbowałam dodać to wcześniej to był jakiś błąd... a tyle opisów porobiłam, że się troszke wkurzyłam, grr =.=
nie przedłużając... Kariera Damona prężnie się rozwijała. Otrzymywał wiele awansów w krótkim czasie. Jednak ostatni awans wiązał się z przeprowadzką do Sunset Valley. Para długo rozważała tą opcję, w końcu mieli tu wielu znajomych. Finalnie zdecydowali się skorzystać z oferty i tak oto znaleźli się w SV. Zamieszkali w niewielkim domku przy plaży (prawie jak w Malibu, HAHAHA) Jako że byli wampirami, mieli mały problem z przebywaniem na dworze - słońce ich paliło, dlatego też w dzień zmuszeni byli przebywać w domu. Hanna, jak to Hanna, malowała lub czytała książki. Za to Damon znalazł sobie nowe hobby - gry wideo. ![]() Ale Hanna coś się nie za dobrze czuła... Ciekawe czemu, hmm. ![]() Wieczorem postanowiła zabrać Ever na plac zabaw, gdzie mała dosłownie przyssała się do elektronicznego konika. ![]() ![]() ![]() Ciut później okazało się, co tak na prawdę ''dolega Hannie'' ![]() ''Ev, maleństwo ty moje, będziesz miała siostrzyczkę albo braciszka!'' - nie wiem, ile z tego zrozumiała, ale chyba się uśmiecha ![]() ![]() Hmm, no i takie tam zabawy Ever. Po prostu uwielbiam robić jej zdjęcia i pokazywać je wam ;3 ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba też powiedzieć tatusiowi. - Kochanie, nie wiem jak ci to powiedzieć, bo ja tego, no... będziemy mieć drugie dziecko! - To wspaniale, nawet nie wiesz jak się cieszę! Musisz pójść jutro na badania i na USG... [i tu zaczął coś ględzić po lekarsku] ![]() Damon postanowił spędzać jak najwięcej czasu z Ever, bo po 1. chciał trochę odciążyć Hanne, a po 2. wiedział, że za niedługo będzie jej mógł poświęcać jeszcze mniej czasu. ![]() Ponieważ Freddie został w VI, Hanna zdecydowała się zaadoptować szczeniaka - Effie. ![]() Pewnego wieczoru, gdy wampirka ledwo zdołała położyć Ever spać, zaczęła rodzić... W dodatku Damon musiał zostać dłużej w pracy i była sama. ![]() ![]() (mina Ever w tle - bezcenna) ![]() jak myślicie, co się urodziło? dziewczynka, a może dla odmiany chłopczyk? (możecie też zostawiać w komentarzach propozycje imion, bo jeszcze się nie zdecydowałam, nic mi do głowy nie przychodzi kompletnie...)
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|