Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia?
Trójkę 1 5.26%
Czwórkę 4 21.05%
Adopcja 3 15.79%
Wyzwanie ile się tylko da 11 57.89%
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.08.2012, 21:59   #211
Sqiera

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3

ojj.... chyba przerzucę się z Kise na Tony'ego normalnie zaczynam się w nim zakochiwać.... ciekawa jestem potomków obu panów... normalnie czekam na ich maleństwa... z drugiej strony niech się wyszaleją póki mogą...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.08.2012, 09:54   #212
easey

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! O matko zakochałam się w nich! Dziewczyny też są śliczne, no wszyscy po prostu, nie mogę się doczekać nastepnej częśći!!
easey jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2012, 11:24   #213
tallje
Guest

TONYTONYTONYTONYTONYTONYTONYTONYTONYTONYTONY chcę więcej!
kocham cię, masz takie straszliwie świetne rodziny i SIMÓW (patrz linijka wyżej) że nie wiem jak tak można ;_;
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2012, 19:24   #214
eyvee

Ok, no to pora dzialac moje drooogie panie !!! <i panowie jesli sa xD>
Duzo zdjec popstrykalam i sie duzo bedzie dziac ;d sorki za pospiech, ale juz normalnie nie mooooooooooooooge xD

Kolejny nudny poranek....Sutton miala troche zajec na glowie, wiec dla relaksu poszla do biblioteki w weekend.

Kiedy weszla na gore....no tak...znowu ON.
"Co za los mnie pokaral..." - myslala w duchu Sutton.
"Ech i znowu ty...jak zwykle przewidywalna, raz dwa moge zgadnac co bedzie robic taka osoba jak ty w bibliotece..." - dogryzal Tony dziewczynie.

"Ja przewidywalna? Nie zartuj sobie! Jestem ostatnia o ktorej mozesz wiedziec wiecej niz ja sama!" - odszczekala Sutton.

"Nie no na serio to chce cie prosic o przysluge....widzisz Ginny bedzie miala niedlugo urodziny, a ja chce jej cos kupic.....no i ten....nie znam sie na waszych gustach, a wiem, ze ty i moja siostra dobrze sie dogadujecie. To jak....moge liczyc na ciebie?" - nagle zapytal Tony.

"Eeee....ale ty zawsze mowiles, ze wszystko wiesz, wiec takie cos nie powinno stanowic dla geniusza twojego pokroju problemu..." - odpowiedziala neutralnie Sutton.
"Dobrze wiesz, ze nie moge prosic matki, ani Malany, bo ona od razu by rozpowiedziala calemu miastu....potrzebuje twojej pomocy." - powiedzial brunet do zaskoczonej dziewczyny.

Sutton po blaganiach Tony'ego zgodzila sie.
"Heh i kto by pomyslal?...." - pytala sama siebie Sutton widzac takiego Tony'ego po raz pierwszy.

W sklepie raz dwa wyszukali prezentu dla Ginny i oboje chcac nie chcac byli zadowoleni z wspolnego wypadu na miasto...

Oczywiscie Sutton nie dala za wygrana i wyzwala Tony'ego na pojedynek xD Chciala zobaczyc kto jest lepszy....ach ta rywalizacja....

Pozniej atmosfera sie rozluznila i oboje swietnie sie bawili, calkowicie zapominajac o przeszlych pstryczkach i zlosliwosciach - Sutton smieje sie jak glupia, bo Tony zamiast lac drinki do szklanek to gapi sie na jej rechot i wylewa wszystko wokolo xd

Jednak za dlugie przebywanie na sloncu szkodzilo Tony'emu co szybko zauwazyla Sutton.
"Chodzmy moze na jakiegos klubu...nie mozesz stac stan na sloncu, juz sie cos z toba dzieje niedobrego" - powiedziala Sutton do Tony'ego szczerze martwiac sie o bruneta.

W klubie Sutton poszla do lazienki i stojac przed lustrem nagle sie opamietala i nie mogla uwierzyc, ze lazi i szlaja sie z Tonym jakby nigdy nic! Przeciez to on zawsze sie wywyzszal i jej dokuczal, byl i jest nadal zarozumialy.....co ona najlepszego wyrabia???

Sutton tak bardzo sie tym wszystkim przejela, cala sytuacja z Tonym, dawnymi czasami liceum i....dziwnym uczuciem do niego, ze nie wiedzac kiedy wypijala litr za litrem alkoholu...

Tony zauwazyl, ze Sutton zachowuje sie dziwniej niz zazwyczaj i podszedl do niej zapytac sie jak sie czuje, gdy ta tanczyla jak wariatka na parkiecie...

"Tjooonjyy! Sjeeper sie bawujee wjees!? Alle niiie zloousc siee na mnje okee?.." - brzeczala pijana juz Sutton.
Tony nie mogl uwierzyc, ze Sutton sie najzwyczajniej w swiecie uchlala!

Sutton gadala jak najeta prawie niezrozumiale...
"...a wijeesz, jja cji teego niigdjy nie mlowilam, alle maas faujne wlloosjy! A...aa...zjawsze mlowillam Maaljanyjee, zjee jeestees faujny chloplaak chjociaasz bjardzio mi dookjucaasz..."..

Tony probowal uspokoic Sutton ktora zaczela sie rozkrecac wspominajac wszystko co bylo jak chodzili do liceum, a gapiow bylo juz dosc duzo...

Nagle glos Sutton ucichl i mowila juz spokojniej, gdybajac cos o jakims facecie...
"Tjonyy....a jaa objeecalam Maljanie, z..ze cjos tobje powjem jak wlocisz zz colledju..."
"Powiesz mi ok, ale najpierw stad wyjzdzimy musze cie zaprowadzic do domu..." - mowil juz zmartwionym glosem Tony.

Nagle Sutton sie wsciekla i zaczela krzyczec na zdziwionego Tonyego.
"Tjyy! Tjyyy mnje niigdy nje sluchaales i nje chcees nadal sluchjac! Mlowisz, ze wies wsystko, ale czemu tego nie wjidzisz!..." - wrzeszczala dziewczyna do Tony'ego, ktory nie wiedzial o co jej chodzi...

Potem Sutton znowu zaczela sie przymilac do Tonyego mowiac mu, ze go lubi, nie zdajac sobie sprawy z tego co mu wyznaje...

Tony troche zdebialy zaistniala sytuacja i dialogami Sutton wkoncu mogl zaniesc dziewczyne do domu, zanim sie na dobre zamieni w zombiaka...
"Ok...to skoro juz wskoczylam mi na rece to cie zaniose do domu, tylko badz grzeczna" - powiedzial spokojnie Tony.
"OOkk! Bedje bardzjo grzecnja!" - zachichotala szczesliwa pijana Sutton xd

No tak....na nieszczescie Tonyego i Sutton, pijana dziewzyna zapomniala, gdzie chowie kluczyki do domu i nie moga wejsc do srodka..
"Swietnie....chyba nie mam wyboru idziemy do mnie" - powiedzial zmeczony juz Tony, a Sutton bredzila cos, ze nogi ja bola..

Jednak szybko odzyskala sily jak zobaczyla rybki w stawie w parku xD
"Ejj...jakos nogi cie przeciez bolaly.." - powiedzial ironicznie rozbawiony juz Tony zachowaniem Sutton innej niz zawsze.

Nagle Sutton bardzo skarzyla sie na bol glowy cos mamrotajac pod nosem, ze chce isc do domu..

Tony postanowil zobaczyc w jakim stanie jest Sutton i czy lepiej nie zawiezc jej do szpitala. Dziewczyna jednak szybko sie opamietala gdy Tony polozyl dlon na jej twarzy...

"Oyy... w porzadku nie wygladasz lepiej nawet jesli jestes na swiezym powietrzu, same z toba problemy jak zawsze..." - mowil Tony patrzac na rozjechana mine Sutton, ktora wpatrywala sie na Tonyego.

Nagle Sutton nie wiedzac co czyni rzucila sie na Tonyego mocno go sciskajac i zachowujac sie jak rozpromieniona zakochana nastolatka..

Tony nie wiedzial co ma zrobic, zaskoczylo go to co mowila Sutton. Po chwili udalo mu sie uspokoic dobita dziewczyne.
"Spokojnie...Sutton, ty nie wiesz co mowisz, jestes pijana..."

Sutton uspokoila sie i powiedziala cos cicho pod nosem, tak cicho, ze Tony tego nie uslyszal, chociaz bylo to do niego.
"Ja...." - mowila drzacym glosem Sutton.
"Mhmm, o co chodzi? Co chcesz powiedziec? Nie slysze cie" - mowil Tony.

Sutton juz miala dosc i znowu wpadla w tryb "wscieklej i zniecierpliwionej"..
"No wlaasnje! Tjy nigdjy mnje nie slyszjysz!! Tylje rjazy ci to jjjuz pjokazjywalam w szkjole !!! Objecalam tjo Maljanie, a tjy djalej nie slysjysz!" - krzyczala Sutton juz prawie placzac.

"Tjaaaki jjestjes mjondry! mlowisz, zje mjozjesz przewjidzjec to cjo zrobje i powiem, alje jjakos z c***je jestj idjotja!!! idjotjaa!" - mowila juz rozgoryczona Sutton do Tonyego, ktory najwyrazniej stracil kontrole nad sytuacja i nie mogl uspokoic Sutton.

Kiedy Tony chcial wkoncu uspokoic i zaprowadzic Sutton do domu, ta krzyknela - "A tjoooo!!? Tjoo przewidzjalees??!..." - krzyknela do Tonyego i zanim zdarzyl zareagowal Sutton pocalowala bruneta.

Jak tylko to zrobila poleciala z placzem i rozmazanym makijazem wrzeszczac "Zjawsje cje kochjalam a tjy cojoo??! Idjootaa! Idjoota jestjeessss I Gjuupjeeek a nje gjenius!!" ....i juz chciala uciec, gdy Tony w mgnieniu oka zlapal ja za ramie...
"Oyy! Czekaj no, tak to sie zostawia faceta wyznajac mu milosc, nawet jesli to po pijaku?!" - zapytal ironicznie Tony...

...i przysunal ja mocno do siebie, tym samy uspokajajac Sutton co ciagle mowila na Tony'ego "Idjotaa".
"Wiem...wiem o tym i wiedzialem, juz predzej niz myslalas, a teraz juz spokojnie jestem przy tobie..." - mowil spokojnie juz Tony trzymajac uspokojona i szczesliwa Sutton, ktora po chwili zasnela z nadmiaru wrazen.

Nastepnego dnia o pieknym poranku Sutton wstala z okrooopnym kacem i bolem glowy...tylko chwila!!!

Ejj...to nie byl jej pokoj! Gdzie ona jest i to w pidzamie troche za malej na nia...chwila przeciez kojarzy ten widok z okna i ogrod...

Nieee! Niemozliwe co ona robi u Draculow?! Dlaczego bola ja zaczerwienione oczy, stopy i spi w lozku Tony'ego?? WTF? Dziewczyna niczego nie pamietala....

Jak myslicie czy Sutton przypomni sobie co zrobila? xD
CDN

<wiem, troche debilne, ale jakos tak mi ta sytuacja sie pojawila jak jechalam tramwajem do roboty dzis rano o 6 xDD>
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2012, 19:37   #215
Meona

Tony jej powie. Uwielbiam ich!! Dawaj następne zdjęcia. Uwielbiam Tonyego. Uwielbiam Kise. Uwielbiam Sutton. Uwielbiam Malane. Uwielbiam wszystkich!! Całą rodzine!
Meona jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2012, 19:38   #216
Rosemarie

O matko, w życiu tak się nie uśmiałam! To jest prześwietne!
stare 07.08.2012, 19:54   #217
easey

Tjaaa to było genialne! Świetny odcinek, dawaj więceeeeeej!!
easey jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2012, 20:15   #218
Megan

Tjo bjylo sjupel xD ciekawa jestem co wymyślilaś..
Megan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2012, 20:36   #219
Meggie

Hahaha świetny odcinek! Tony i Sutton! Ani mi się waż ukrywać przed nią, co powiedziała po pijaku, oni są taką piękną parą, że aż im zazdroszczę
Szybciej kolejną część, bo nie wytrzymam!
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.08.2012, 21:44   #220
Kicaj

Hahahahaha Sutton po pijaku kubek w kubek jak ja! Zafascynowana przyrodą i przystojnymi mężczyznami. Wytwór tak podobny do twórcy... Skąd wiedziałaś? Ja może tak nie bredzę i po akcji "litr za litrem" pewnie bym się nie podniosła ale...
I te czułości Tony'ego

Nie no, genialne! Najlepszy odcinek, jak dotąd

Ostatnio edytowane przez Kicaj : 07.08.2012 - 21:52
Kicaj jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania