![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
up-ale nie na wprost ;D
i proszę |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
łi tam ;p
i proszę, Edith dla Kicajka i Meredith dla easey: UWAGA! Meredith jest odrobinę inna niż na ostatnich zdjęciach- ma brwi odrobię niżej, bo po ich zmianie na inne były za wysoko. Czyli jest tak jak na zdjęciu poniżej ; ) Edith Meredith Dziękuję za uwagę i zachęcam do pobierania wszystkich! =D |
![]() |
#24 |
|
![]()
Edith przepiękna! Może tylko skin i brwi do wymiany ale jest swietna! Piękny nos
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
ok dałaś fotke z casu, wiec, Edith jest sliczna tylko, ze cos mi nie gra z gorna warga, ale to nic
![]() dyszka |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
<serce> Dziękuję... <wstydniś> : 3
|
![]() |
#27 |
|
![]()
Meredith- 8/10
2 wersja Meredith- 9/10 Edith - 9,5/10 druga wersja Edith -10/10 trzecia wersja Meredith- 10/10 Simki są przecudne ^^ Piękne ![]()
#28 |
Guest
|
![]()
Oooh, dziękuję bardzo! Tylko że... była tylko 1 wersja Edith =D Być może na zdjęciach z prezentacji wyszła inaczej, dlatego teraz będę się zawsze starała dawać zdjęcia z CAS'u do porównania =)
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Nowa simka z potrójnym dedykiem: dla myrtusia, za ogromną pomoc, kicusia, również za pomoc ( sama bym nigdy nie wpadła na ten plik
![]() Oto wynik: Jakby zdjęcia nie ten ten to mówić ;p Jude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam za rozjaśnioną kamizelkę na zdjęciu z CAS'u, przypadkowo na nią najechałam XD Jakby ktoś chciał do pobrania to KRZYCZEĆ! |
![]() |
#30 |
|
![]()
Hmmm... W CAS'ie wygląda całkiem nieźle, ale na pierwszych fotach jej kształt twarzy jest dziwny. Strasznie ostre rysy twarzy.
Nos ma za wąski. Podoba mi się to zdjęcie czarno -białe, gdzie stoi tyłem. Na razie bez oceny ![]()
|
|