|  | #62 | 
| Zarejestrowany: 16.08.2010 Płeć: MężczyznaPostów: 90 Reputacja: 10 | 

planuje sie jakas nowa edycje konkursu?
		 | 
|  | 
|  | #63 | 
| Zarejestrowany: 29.11.2005 Skąd: Chełm Wiek: 31 Płeć: KobietaPostów: 1,140 Reputacja: 10 | 
				__________________ Looks like a girl, but she's a flame. So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. | 
|  | 
|  | #64 | 
| Administrator Emeryt Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 Skąd: Hollywood Płeć: MężczyznaPostów: 2,690 Reputacja: 12 | 

MTU będzie w sierpniu.  xyz | 
|  | 
|  | #65 | 
| Zarejestrowany: 16.12.2010 Skąd: Poznań Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 427 Reputacja: 10 | 

Śniło mi się dzisiaj, że zrobiliście nową edycję. Chyba potrzebuję już nowego MTU ^^ Na kiedy dokładniej zostało zaplanowane? Tak pytam, bo wyjeżdżam za półtora tygodnia i nie chciałabym tego przegapić.
		 | 
|  | 
|  | #66 | 
| Zarejestrowany: 29.11.2005 Skąd: Chełm Wiek: 31 Płeć: KobietaPostów: 1,140 Reputacja: 10 | 

Kliknęłabym "lubię to". Interesuje mnie to również, a w innym temacie nikt nie raczył mi odpisać.

__________________ Looks like a girl, but she's a flame. So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. | 
|  | 
|  | #67 | 
| Guest 

| 

Właśnie też za trochę opuszczam Polskę celem rekreacji i chciałabym wziąć jeszcze udział    | 
|  | #68 | 
| Zarejestrowany: 27.07.2007 Skąd: Ciche Wzgórze Płeć: KobietaPostów: 1,665 Reputacja: 10 | 

Sierpniowej edycji MTU spodziewajcie się za 2-4 dni. Możecie więc powolutku zacząć się nastrajać    
				__________________  | 
|  | 
|  | #69 | 

Uhu! Nareszcie   Nie mogę się doczekać i już się nastrajam  Wiem, że nie mam za bardzo do gadania, ale proponowałabym i myślę, że większość to poprze, aby konkurs był anonimowy. Wtedy wygrałby najlepszy, a nie ten kto ma najwięcej ludzi za sobą na forum. Jednak to tylko moja sugestia. 
|  | 
|  | #70 | 
| Zarejestrowany: 27.07.2007 Skąd: Ciche Wzgórze Płeć: KobietaPostów: 1,665 Reputacja: 10 | 

Wiesz, Maggie, na pierwszy rzut oka to naprawdę dobry pomysł. Musiałabym w takim razie dokonać kilku zmian w regulaminie. Ale... patrząc na to z drugiej strony, taka zmiana nic nie gwarantuje. Pamiętaj, że istnieje coś takiego, jak prywatne wiadomości. Nikt z administracji nie sprawdzi przecież czy ktoś namawiał kogoś do głosowania na swoją pracę, bo wgląd do skrzynek ma tylko sam użytkownik. Jeśli ktoś nie będzie chciał grać "fair play" wobec reszty, to zawsze znajdzie jakiś sposób, bez względu na to czy regulamin tego zabrania czy nie.

__________________  | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |