![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wampirek! A to Ci dopiero.. Ale ten mój Jayden to super chłopak
![]() Dominic jest świetny, niestety w mojej historii go nie zobaczysz ![]() Ola jest bardzo ładna, taka .. inna ![]() Daren niech spada na drzewo po tylu latach. Czekam na kolejną część!
![]() |
|
![]() |
#142 |
|
![]()
Jayden nooo! To jest super chlopak ;D takiego to szukac...e jak to sie mowilo xD?? hahahah
Wampirek ula la laa! Ciekawie sie zapowiada z tym malym ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
omomomom, Fredie jest przesłodki
![]() nie wiem czemu, ale u mnie za każdym razem jak nastolatka była w ciąży to się rodziło piękne dziecko i widzę, że u Ciebie też tak jest ![]()
![]() |
#145 |
|
![]() Krótko ale zawsze coś ![]() ![]() Kiedy Freddie stawał cię coraz większym chłopcem, a mama musiała dalej uczyć się. Przyszedł czas na babcię Mayę. ![]() Maya spędzała masę czasu z malcem, był jej małym wnusiem ( czwartym) ![]() Uczenie stawiania nóżek z babcią. ![]() ![]() Maya wiedziała że gdyby kazała usunąć ciążę Jennie zrobiłaby największy błąd swojego życia. ![]() Między Jennie i Jaydenem układało cię cudownie, byli zgraną parą. ![]() ![]() Jednak miłosne uniesienia przerywa rozbeczany Freddie ![]() ![]() Tata jest jednak w gotowości- kochał małego chłopca ![]() ![]() Rodzinka w komplecie ![]() ![]() Tak.. Ciuchcia na kanapie, hahaha. ![]() Rodzinka- J & F & J ♥ ![]() Teraz już wiem że Jayden i Jennie pasują do siebie jak ulał. ![]() Wkrótce potem stali się dorośli. ![]() ![]() Pewnego dnia odeszła od nas Maya Sagar[*] ![]() A tego Pana poznajecie..? ![]() ![]() ![]() Nadal chodził z Oleńką, ona też wydoroślała, lecz nadal zachowywała się jak dziecko ![]() ![]() ![]() Natomiast u Brune'a i Penny- Cuki( nie wiem jakim cudem- oszczeniła się) Na świat przyszła trójka piesków- 2 suczki i chłopczyk- Chika, Miniie i Toti. Tutaj Chicka i Minie. ![]() Cała trójka. ![]() ![]() Minie i Toti. ![]() Pewnego dnia Bruno zaprosił swoją siostrę Jennie. ![]() -Bruno czy to tylko nie odparte wrażenie czy zaprosiłeś mnie tu bo Cuki się oszczeniła- żartowała Jennie. -To też siostrzyczko, mamy za duży dom na tyle psiaków. Miałem nadzieje że weźmiecie któregoś z nich, a przy okazji mogę spojrzeć na moją siostrę- ponętną 18-nastkę. -Haha- śmiała się Jennie- Myślę że weźmiemy Totiego. Zapełnie sobie dom facetami.. ![]() -To świetnie ale co zrobimy z Minnie.?.. Wiesz Chicka zostaje u nas razem z Cuki.. -Z tego co wiem Dominic, Eleny.. niedługo się przeprowadza. Myślę że Ola będzie zachywcona małym pieskiem na nowym mieszkaniu.. -To wspaniały pomysł- pochwalił siostrę- Dziękuję ci! ![]() A tu wspomniany nowy dom Dominica i Olki. ![]() ![]() A tu na nowym mieszkanku. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
jestem ciekawa co wyrosnie z Freddiego...Jennie i Jayden stali sie urokliwymi doroslymi ;] oj taak...a Dominic mrrrrrr :3 ciacho na kilometr (dasz do pobrania prooooosi
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 15.08.2012 - 10:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Ale Ci się rodzinka poszerza, cudownie!
![]() ![]() ![]() Jennie jest piękna! I świetnie razem wyglądają ![]() No to ja czekam na więcej! ![]() A no i szkoda Mayi ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
Nie nie psuje, gra się nie tnie.. ( nie zapeszać)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |