![]() |
#101 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
|
![]()
Yaaaaay! Elijah jest slodziutki ! A Kitty moze wkoncu znalazla tego jedynego, a ciacho z niego niezle
![]() ![]() ![]() ps. dzieki za rodzinke, naprawilam jakos "czarne" skiny ;D :* mam Elijaszka ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
dzieci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
|
![]()
"Sąsiad" okazał się ciachem w sam raz dla Kitty. Miło się robi, choć się zastanawiam jak dzieciaki zaakceptują przyszłego ojczyma (jeśli do czegokolwiek dojdzie) Poczekamy, zobaczymy, subskrybuję więc wiem
![]()
![]() |
#105 |
|
![]()
Rodzina Norville/Sanders
Odcinek 14 Dzieciaki się wygłupiają, wiadomo, jak to dzieci. ![]() ![]() Elijah i Ronnie bawią się przed wyjazdem do szkoły z internatem. ![]() ![]() ![]() Katherine na porannym joggingu spotkała... Lucasa. Oboje czuli się trochę niezręcznie po wczorajszej nocy. XD Zachowywali się jak zakochani nastolatkowie, a między nimi niewątpliwie iskrzyło. - Cześć - zagadał Lucas do Kitty. - Widzę, że ty też lubisz rano pobiegać... - zaczął. - Emm... no tak, trzeba zrzucić parę kilo. ![]() Rozmowa później jakoś się potoczyła, a nerwowa atmosfera zniknęła. Lucas zaproponował wspólne śniadanie, a Kitty oczywiście się zgodziła, bo niby dlaczego miała tego nie zrobić? Dzieciaki wyjechały, pierwszą książkę skończyła, więc zrobiła sobie wakacje, zanim rozpocznie pisanie kolejnej. ![]() ![]() Wybrali się do pobliskiej restauracji o nazwie "Smakowite kąski". Kiedy dostarczono im już zamówione dania, zaczęli rozmawiać. Lucas opowiedział Katherine o swojej pracy, dziewczyna dowiedziała się, że pracuje on jako detektyw, a wcześniej był policjantem, jednak postanowił zmienić profesję. Kitty również mu opowiedziała, że niedługo do księgarń trafi jej pierwsza książka. Lucas był bardzo podekscytowany i od razu zapowiedział, że przeczyta ją jako pierwszy. ![]() ![]() ![]() Po śniadaniu wybrali się do kina, na nowy film akcji. ![]() Okazało się, że do emisji filmu pozostało jeszcze pół godziny, więc... spędzili je w przyjemny sposób. ![]() ![]() ![]() No i w końcu się pocałowali. ![]() ![]() Po filmie wybrali się na jogging, a później rozeszli się do domu. Nie żeby Kitty tego chciała, ale Lucas musiał skończyć jakąś sprawę. ![]() W międzyczasie u Lucasa... Wychodząc z komisariatu, Lucas spotkał Tatię Warren i jej chłopaka - Kise. Chciał zyskać trochę punktów u siostry Kitty, jako, że Katherine mu się podobała... nawet bardzo. Najpierw poprosił o autograf, w końcu Tatia była już całkiem rozpoznawalną aktorką. ![]() ![]() "Bardzo lubię Twoją siostrę!" ![]() ![]() Lucas przesłuchuje sima, który ma związek z jego sprawą... - Myślisz, że jestem idiotą? Wiem, że coś ukrywasz! - Lucas postukał palcem w głowę. Za kogo ci ludzie mnie mają, pomyślał. ![]() Lucas spotkał ojca Katherine, Seana, oczywiście zaczęli rozmawiać i okazało się, że mają wiele wspólnych cech. ![]() ![]() Lucasowi w końcu udało się zamknąć sprawę, więc pojechał do Kitty, myślał o niej cały dzień... W międzyczasie u Lucy... Lucy chcąc zabić czas zaczęła bawić się z psem. Chciała spędzić z Libby trochę czasu, bo później oddaje ją w ręce rodziców. Sama coraz mniej czasu miała na zajmowanie się psem. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#106 |
|
![]()
Kurde, tyle czasu mnie nie było, chcę nadrobić, a tu zdjęć nie ma z poprzednich odcinków
![]() Elijah i Ronnie są tacy ładni! Zresztą jak cała reszta ![]() Lucas i Kitty tak fajnie ze sobą wyglądają ![]() Czekam na next ![]()
![]() |
#107 |
|
![]()
Elijaszek i Ronnie sa przebosko slodccy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
|
![]()
Ja nie wiem jak Ty to robisz, że Twoi simowie są tacy ładni
![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
|
![]()
RONNIE
![]()
![]() |
#110 | |
Reputacja: 11
|
![]()
Katherine jest najpiękniejszą simką, jaką kiedykolwiek widziałam!
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|