![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi.
Jeszcze jedno: o co chodzi z tym eliksirem przywołania tragicznego klauna? Może ktoś wie o tym coś więcej. A jeżeli nikt nic nie wie to pomóżcie mi wydedukować w końcu nic w simsach nie jest przypadkowe: Składniki tego eliksiru: -Tragiczny błazenek -Ćma -Grzyb (nie wiem jak będzie się nazywał w grze ale mi on przypomina połączenie Amanita virosa i Pseudohydnum gelatinosum) Przemyślenia: Ten eliksir można tworzyć tylko jak się osiągnie mistrzostwo więc na pewno nie jest on pierwszą lepszą miksturą. Tragiczny klaun utopił się a tragiczny błazenek jest rybą. Chyba nie muszę tłumaczyć. Ćmy symbolizują ciemność, noc a duchy pojawiają się tylko w nocy. Amanita virosa jest śmiertelnie trującym grzybem za to Pseudohydnum gelatinosum jest galaretowatym grzybem, który może odbijać światło a światło to symbol życia. Wnioski: Mało prawdopodobne żeby tragiczny klaun pojawił się jako duch prędzej jako zombie lub zwykły sim. Mało prawdopodobne jest także to żeby nie miał żadnej specjalnej czynności. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 22 (0 użytkownik(ów) i 22 gości) | |
|
|