![]() |
#11 |
Reputacja: 16
|
![]()
Witam Kamila w moich progach!
![]() Dziękuję Wam wszystkim za komentarze! Aż chce się grać! Nie wiem, co Wy się tak przyczepiliście do tej koleżanki z pracy. Coś bardzo ją lubiliście, chociaż nie była znana. XD Sprostowanie co do imienia kotki. Przybłęda miała na imię Nina. Jak na razie musicie dać mi odsapnąć i spokojnie umeblować dom Zuzanny. Zostawiamy na chwilę flirciarę i zahaczamy o Hoffmanów! Ostatnio grałem nimi trochę więcej niż zwykle. ![]() Część II Cecylia w końcu definitywnie pogodziła się ze śmiercią męża. Stwierdziła, że nie jest jeszcze taka stara i może się rozerwać i nie przejmować się tym co było. Razem z Ludmiłą wybrały się więc do SPA i kosmetyczki, żeby zmienić odrobinę wygląd. Jak to mówią - gdy kobieta ścina włosy wkrótce zmieni swoje życie. W przypadku pani Hoffman chyba tak jest. Przyzwyczaiła się jednak do czarnej sukienki więc kupiła podobną. Czerwone buty nadają weselszego wyglądu. Panna Chrabąszcz za to, zerwała z prostymi włosami, które razem z jej wcześniejszym zestawem wyglądały jak z urzędu. Obie kobiety są zadowolone ze swojego wyglądu! Zmiana wyglądu już kilka dni później okazała się dobrą decyzją. W gości przyszedł Leon Wilczek. Grając w pokera chyba wpadł w oko emerytce. ![]() Jak na razie są po kilku randkach. Przeżyli już ze sobą niejeden pocałunek, doszło też do czegoś więcej. Czas pokaże, czy nie był to przelotny romans. ![]() Tutaj Ludmiła ogrywa Leona w pokera. Biedak nie ma już żetonów. ![]() Cecylia trochę zazdrosna o to, że panna Chrabąszcz już kogoś znalazła zastanawiała się czy i ona ma szanse kogoś złapać. Nie jestem już taka młoda. Czy jest ktoś w okolicy ktoś, kto jest dla mnie? Nebraska za młody, wystraszyłby się mnie. Sobiesław nie w moim guście i słyszałam na mieście, że ma gejowskie zapędy... Nie wytrzymałabym gdyby mój mężczyzna okazał się homo! Okropne upokorzenie, na które nie mogę sobie pozwolić! Hmmm... A może Matejko? Nieee... Wszystkie kobiety w mieście do niego wzdychają, a po za tym on chyba jest z Martyną. Nie mogłabym być z chłopakiem przyjaciółki... Ech... - rozmyślała pewnego popołudnia. W między czasie Cecylia znalazła sobie nową przyjaciółkę w pracy i osiągnęła maksymalne zainteresowanie Filmem i Literaturą oraz Muzyką i Tańcem. Jej pierwsza książka "Pamięć i Zapomnienie" ukazująca ją w trakcie żałoby po mężu rozchodziła się wspaniale chociaż została wydana bardzo dawno temu. Oprócz tego, to Hermia - kotka Ludmiły wróciła do domu! Została przyprowadzona przez krowę z kampusu... XDD Zapraszam do komentowania! Jak Wam się podoba nowy image współlokatorek? Co Wam się nie podoba? ![]() Kotka wróciła do domu dzięki Liv, która pomogła mi się uporać z błędem gry. Mimo, że Hermia została przyprowadzona do domu nie było jej na parceli. :C Ostatnio edytowane przez kalafjor : 15.08.2012 - 17:06 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|