![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dawno mnie tu nie było, ale nadrobiłam!
Wspaniałą masz rodzinkę. Dominic jest mrau ![]() Szczeniaczki są takie kochane! Szkoda Mayi ![]() Mi też rozpierniczyło grę takie łażenie po domach, Meg ![]()
|
![]() |
#152 |
|
![]()
Kochani Bardzo proszę Was o pomoc.
Potrzebuję... 1 nastolatka( narazie nie wiecie dla kogo) ![]() 1 dorosłą simkę ( z odmienną orietnacją ![]() ![]() --------------------------------------------------------------- Meggie i Milkie bądźcie spokojne! Wasze dziewczynki które mi przesłałyście są już wzięte pod uwagę i zaistnieją w historii.. jednak ciągle mi brakuje. Bardzo proszę o pomoc.! Dziękuję Einarowi za wampirkę! Maję ![]() Gorące podziękowania za nastolatka dla operahouse13 dzięki! Ostatnio edytowane przez Horsez : 15.08.2012 - 20:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
nastolatkę mogę podesłac, chodzi oczywiście o młodą wampirzycę Maję : )
|
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Ola wygląda prześlicznie w tej nowej fryzurze
![]() w ogóle cała rodzina Sagarów jest śliczna ![]()
![]() |
#155 |
|
![]()
~Ciąg Dalszy Rodzinnej Historii Sagarów~
Dominic i Ola posiadając nowe mieszkanko nie próżnowali.. Intymność, samotność.. face to face.. ![]() ![]() -Oleńko, znamy się już ponad 8 lat- mówił słodko Dominic -Wiem, skarbie - odrzekła Ola- Powinnam dostać za to jakiś medal! ![]() -Ty medal?- zakpił- To ja powinienem dostac odznakę za cierpliwość czekania aż się wysmarujesz kremikami moja droga!-śmiał się. ![]() -A co nie podobam ci się- Ola udała obrażoną. -Ależ skąd, jesteś najpiękniejsza w całej Wsi- docenił Dominic. ![]() -A tak wracając do medalu.. Czy może być w formie placowej? ![]() -Dominic.. ty.. Tak chce ci prać majtki!- krzyknęła uradowana Ola. ![]() ![]() ![]() Jakiś kocur spał na leżaku przed domem.. ![]() Dominic jako wychowany wśród kotów nie mógł mu się oprzeć.. ![]() Oleńka uradowana wiadomością że niedługo będzie Sagarówną. ![]() ![]() Kochanie.. Jak refeltujesz to że za jakieś 2 godziny będziesz moją żoną? ![]() ![]() Przed ślubem w chałupce.. ![]() -Mamo.. i jak podoba ci się zięć?- żartowały panie. ![]() -Córciu jestem taka szczęsliwa że wychodzisz za mąż- mówiła wzruszona P.Woods. ![]() -Dominicu.. taki zięć jak ty TO ISTNY SKARB♥ ![]() I ślubne♥ ładna z nich parka.. jak myślicie? ![]() Na weselu.. Daren zarywał do Eleny.. ![]() Ona poczuła że dawne uczycie jakby trochę w niej ożywa.. ![]() Czułym uściskom uległa też Jennie, która została wycmokana przez Jaydena. ![]() Ładna z niej wyrosła dziewucha.. a taka niepozorna była.. ![]() -Cieszę się ze mój synek ma taką żonę, Oleńko.. ![]() -Gratulacje Synku! Wchodzisz teraz w prawdziwe dorosłe życie! Nie schrzań tego jak ja przed laty- mówił Daren.. ![]() W między czasie w domu Brune'a i Penny.. stała sie rzecz dla mnie zaskakująca.. Cuki znowu zaszła w ciąże rodząc następna 2-ójkę szczeniąt. Pierwsza Trójka tj.( Toti, Minnie i Chica) została podzielona po rodzinie. ( Toti u Jennie i Jaydena, Minnie u Dominica i Oli , a Chicka została) Teraz w rodzinie Brune'a są 3 psiaki- Chica, Kia i Dexter.. Niestety po tylu porodach Cuki zaczęła się źle czuć.. ![]() I w końcu zabrał ją Mroczny[*] biedna psinka.. zostawiła za sobą aż 6 miniaturek! ![]() Bruno z Kia. ![]() i trójca - Chicka, Kia, Dexter.( zostaną u Brune'a chyba że ktoś któregoś adoptuje- otworzyli adopcję sąsiedzką) ![]() Tymczasem córeczki Brune'a i Penny wyrosły.. I tak.. chciała podziękować Eyvee która stworzyła piękną Penny, która to spłodziła mi te lalki.. Lily Sagar.. ![]() ![]() Bibi Sagar.. ![]() ![]() i siostrzyczki razemmm♥ ![]() ktoś mnie o coś prosił do ściągania? przypominajcie się na PW! Ostatnio edytowane przez Horsez : 15.08.2012 - 21:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Rozwaliło mnie to xD Hahahaha
![]() Czekam na dzieciaczki ![]() e: piękne to wszystko, cała ta rodzina, aż zazdroszczę ![]() ![]()
So bright, she can burn your eyes... Better look the other way. Ostatnio edytowane przez Meggie : 15.08.2012 - 21:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
haha, mnie też
![]()
![]() |
#158 |
|
![]()
Forma palcowa
![]() No wesele jak się patrzy! Czemu mnie tam nie było?
![]() |
#159 |
|
![]()
za jakiś miesiąc powspominamy starego poczciwego Talantego..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
Jennie jak wyrosła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |