![]() |
#302 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bo to bałwany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
|
![]()
Dosłownie padło pytanie na czacie o łodzie i koleś powiedział że będą materace (nazwał je "tratwami", szczur lądowy i się nie zna na prawdziwych tratwach), ale łodzi nie będzie. Mam nadzieję, że na jakiejś uczynnej simsowej witrynie podadzą te pytania i odpowiedzi w wersji drukowanej, bo takie słowo (czy to polskie, czy angielskie), jakoś lepiej do mnie przemawia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
|
![]()
Swoją drogą, na TSR będzie jutro możliwość pobrania za darmo szklarni właśnie, jednak nie wiem, czy działa poprawnie. To tak a propos braku owego elementu w najnowszym dodatku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
|
![]()
Szklarni nie ma w tym dodatku chyba dlatego że w NZTŚ dochodzą doniczki które będzie można trzymać w domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
|
![]()
O rany już tyle razy mowa była o tym, że szklarni NIE BĘDZIE W DODATKU. A w necie jest kilka rodzajów szklarni i nie mają żadnego dodatkowego działania. Są po prostu ozdobnikami. Możecie sobie nawet teraz z kodem posadzić roślinki w domu nawet na podłodze, a i tak Wam urosną, nie ma pomieszczenie tu nic do rzeczy, z tego co pamiętam.
Łodzi w Store nie będzie, ktoś tak tylko rzucił luźno pomysł, a już robią się plotki ![]() No i na twitterze potwierdzono - ogrodnika nie ma, nie było i nie będzie ![]()
![]() |
#307 |
|
![]()
Jeśli was to interesuje-został opublikowany kolejny wpis na blogu producenta. Jak pamiętacie lub nie ostatnio została przedstawiona nam wiosna i jej możliwości. Tym razem przenosimy się w lato. Macie linka: http://www.thesims3.com/community/bl...?blogid=448168 niestety po angielsku ale cóż
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
|
![]()
Dzięki, fajny artykuł. Chyba pojadę moimi ludźmi do Egiptu i każę im popływać... Ciekawe czy da się nurkować, ale wątpię, nawet w dwójce się nie nurkowało... Może nawet zbuduję w końcu własny świat... Nigdy nie miałam pomysłu na świat. Nie znam się też na tworzeniu efektów, a chciałabym dużo wodospadów. Marzy mi się taka wysepka w klimacie irlandzkim, raczej chłodno, deszczowo i baaardzo zielono
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
|
![]()
Ale piękne to zdjęcie na którym Simowie kąpią się przy wodospadzie w Chinach *-* .
Annie mi właśnie też się marzy taka okolica z dużą ilością wodospadów ![]()
![]() |
#310 | |
|
![]() Cytat:
http://awesims.sixty-ten.net/2012/07...or-the-sims-3/ Co prawda nie jest to wzorowane Irlandią, a Nową Zelandią, ale może Ci przypadnie do gustu ![]() A co do kąpiących się w Chinach - ja nie wiem mnie to zdjęcie nie rusza, ot dwóch simów w wodzie ;p
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|