|  19.08.2012, 15:56 | #1 | 
| Guest 

|  Długi gameplay z TS3 Seasons i NZTŚ! 

Znalazłem bardzo długi (ponad godzinny) gameplay z dwóch najnowszych dodatków do trójki. Poniżej wrzucam linka: http://www.origin.com/gamescom/the-s...al-and-seasons Postanowiłem napisać tutaj, żeby nie wstawiać dwóch takich samych postów do tematów o 4 Porach Roku i Supernatural, które i tak zginą "zakryte" przez nowsze posty   | 
|   | 
|  | 
|  20.08.2012, 09:56 | #2 | 
| Zarejestrowany: 18.03.2012 Skąd: jajecznica Płeć: KobietaPostów: 969 Reputacja: 10 |  Odp: Długi gameplay z TS3 Seasons i NZTŚ! 

hm... not bad  szczerze mówiąc to o supernatural mnie znudziło, więc przewinęłam na seasons  33 *,,,* kocham ten dodatek! *-* już go chcęeeęęę! nożna trochę dziwnie wygląda  ale są rolki  !!? taktaka!! jeeej :3 | 
|   |   | 
|  20.08.2012, 15:58 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: Długi gameplay z TS3 Seasons i NZTŚ! 

W 42 minucie mamy pokazane solarium i to, że nie zawsze Sim opali się tak, jakby chciał   A mnie ciekawi ten negatywny nastrójnik "PH"  No i rozwaliło mnie, jak Sim wyciąga materac w morzu - nagle z kieszeni mu wyskakuje ;D Trochę nie podoba mi się pływanie przy brzegu, zaraz koło plaży, ale pewnie jeszcze wszystko dopracują  A gra w nogę poprawia nam umiejętności sportowe, to dobrze   | 
|   | 
|  20.08.2012, 16:19 | #4 | 
| Zarejestrowany: 09.04.2009 Wiek: 44 Płeć: KobietaPostów: 4,282 Reputacja: 10 |  Odp: Długi gameplay z TS3 Seasons i NZTŚ! 

Ja wiem, czy taki długi ten gameplay? Przez większość czasu twórcy odpowiadają na pytania... Już gdzieś to widziałam z resztą, ale część z CRP jest o wiele fajniejsza    | 
|   |   | 
|  21.08.2012, 11:11 | #5 | 
| Guest 

|  Odp: Długi gameplay z TS3 Seasons i NZTŚ! 

Faktycznie anie - ale najpierw napisałem posta, a dopiero następnego dnia obejrzałem filmik i myślałem, że to będzie takie długie   Mój błąd  Na tej samej stronie, pod filmikiem, macie archiwum czatu z twórcami, które można sobie poczytać :> | 
|   | 
|  21.08.2012, 17:45 | #6 | 
| Zarejestrowany: 27.02.2011 Skąd: Mystic Falls Płeć: KobietaPostów: 1,500 Reputacja: 11 |  Odp: Długi gameplay z TS3 Seasons i NZTŚ! 

Obydwa dodatki świetne, obydwa kupię i nie mogę się doczekać premiery   333 ! Seasons będzie moim ulubionym dodatkiem *.* A gameplay wcale nie taki długi, ciekawy  Obejrzałam prawie cały   
				__________________  | 
|   |   | 
|  21.08.2012, 20:41 | #7 | 
| Zarejestrowany: 30.12.2010 Skąd: somewhere in the world Płeć: MężczyznaPostów: 982 Reputacja: 10 |  Re: Długi gameplay z TS3 Seasons i NZTŚ! 

wroooooooooooooooootki! Jak w dwójce jak w dwójce    | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| 
 | 
 |