|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]() ![]() Część 4 Michelle poszła do ulubionej Jasnoty.Przedtym poszła poflirtować w jakimś tam gościem.Tamtego jednego dalej rozkochiwała dla kasy , a naiwniak daje się nabrać. Przy okazji stała się rozpoznawalna i sławna. Jest na dobrej drodze w swoim życiu (if you know what i mean) ![]() ![]() ![]() ![]() Czasami pracowała w tym barze ![]() I spotkała tego i zaczeła flirtować po pijaku ![]() ![]() Babka z pierwszego odcinka wyszła do klubu (w ciąży o.O ) i tańczyła ![]() Brzydcy ci paparazzi. ;( ![]() Michelle tańczyła w klubie. Całą noc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jakiś niechluj w jakąś tam jedną. ![]() Następny dzień minął spokojnie. Michelle rozwijała swoje pasje i zapomniała o przyjaciółce. Ale zaprosiła kolesia na randkę do Plazmy i połowę nocy spędziła na uwodzenie. Gościu myśli , że to jedna , wielka miłość , że go kocha i inne bzdury. ![]() ![]() Jaki wzrok O.o ![]() ![]() Jaki brzydki za tą kierownicą ![]() ![]() I tak kolejne dni upływały im na randkowaniu... Nie będę ich szczegółowo opisywać. Pewnego dnia jej przyjaciółka urządziła imprezę. Michelle przyjechała. Pod wpływem alkoholu nasza bohaterka poszła się bawić w windzie i... przez przypadek zrobiłam im córkę. Musiałam mieć taką opcję w modzie NRaas włączoną... i przez przypadek dałam postaraj się o dziecko. Narodziła się córka (odziedziczyła urodę po Michelle na szczęście). ![]() ![]() ![]() Pewnego dnia do drzwi Michelle zadzwoniła jej przyjaciółka. -Słuchaj , musimy pogadać. Jestem z tobą w ciąży. -Nie rób sobie jaj . My nie możemy mieć razem dzieci. ![]() -No to nie. Ale będziesz musiała zrobić testy! -Jakie testy! My się źle zrozumiałyśmy. $^&#!%^@!% ![]() -O co ci chodzi?Jeszcze kiedyś byłyśmy przyjaciółkami , teraz mnie ignorujesz. Why? -Blablabla. Gadaj se ile chcesz. Ale won mi stąd bo wezwe policje (a Michelle pracuje w policji) ![]() Michelle uśmiechnęła się cwaniacko. -Ale mam przyjaciółke. Tylko takiej pozazdrościć. Nie będziesz miała praw do dziecka słyszysz? ![]() Tyyle aut przed blokiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|