![]() |
#22 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej wszystkim ;D
Jak już wcześniej wsominałam, nie mam już rodzinki Marcos, co prawda mam ich duzo zdjęć, ale nie chce mi się układa historii do gotowych fotek i nie moc nic pozmieniać ;/ dlatego nie będę już ich tu pokazywać, za to chciałam się pochwalić rodzinką, którą ostatnio gram ;D Rodzinka Fling: Głowa rodziny - Emil. Wiecznie zamyślony i nieobecny szalony naukowiec ![]() ![]() ![]() Żona Emila - Ria. Prezenterka wiadomości. ![]() Jedna z 2 córek Flingów mieszkająca nadal pod ich dachem - Carmen. ![]() I druga, blond piękność - Yasmin. ![]() ![]() Ukochany Yasmin - Jean, niestety ma żonę więc muszą spotykać się potajemnie ![]() ![]() ![]() Ria uwielbia spędzać czas z córkami: ![]() ![]() Yasmin w drodze do pracy spotkała swoją rywalkę, która najwidoczniej dowiedziała się o romansie męża... ![]() - o proszę, kogo my tu mamy! Złodziejka cudzych mężów! - a więc już wiesz... Jean chc być ze mną! z Tobą nic go nie łączy. - taaaaaaaak?! mylisz się, głupiutka dziewczynko! łączą nas interesy a ja nie dam się wydoić z mojej kasy! na dziś tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|