|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#361 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Wstawiaj nexta! |
|
![]() |
|
![]() |
#362 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee szkoda, że Fensy nie zadziałała, ale może to coś u mnie, zły zapis czy co
![]() odcinek cudowny, zrobiłaś kawał dobrej roboty, tylko zastanawia mnie czemu chłopak Rossie ma czarny ślad na szyi a nie jest wampirem ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
|
![]()
A to jest juz niespodzianka :3...zreszta nie tylko Loki, ale i Leo ^^
Ostatnio edytowane przez eyvee : 22.08.2012 - 21:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
|
![]()
ojaa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Reputacja: 11
|
![]()
Angelita
![]() Diva ![]() Leo ![]() Rex jest słodki ![]() ![]() Cuudo, czekam na więcej! ![]()
![]() |
#367 |
|
![]()
Milo sie gra wiedzac, ze ktos czyta lub przynajmniej oglada co sie dzieje w mojej rodzince ^^
A co dalej? Rodzina Dracule / Hiwatari ciag dalszy Kai w pracy musial rozwijac swoje malarskie zdolnosci...piekny obrazek namalowal xd ![]() A tutaj na miescie spotkalam moich nastoletnich przyszlych facetow dla dziewczyn - Adama i Lokiego ![]() ![]() William tylko looka co to za jedni xD haha ![]() Mary Lou ciagle sie czepia Kuroko, chociaz nie wiem dlaczego ![]() ![]() ![]() Rossie zajmowala sie podczas nieobecnosci rodzicow malym braciszkiem Daisuke. ![]() ![]() Venessa zas zastanawiala sie nad soba, wygladem i przyszlymi urodzinami. ![]() A to "cos" znalazlam na blacie kuchennym...xD ![]() Rex tez bedzie mial niebawem urodzinki i jak to bylo z kazdym dzieciatkiem u Hiwatarich - Daisuke tez zostal obwachany ![]() ![]() Daisuke widac ma dobre brzmienie, daje popalic cymbalkom xd ![]() Kiedy weszlam do Kisego i Malany zobaczylam go w tych ciuchach buhahahahhaha te gogle xD ![]() Elo ziom tata uczyl mala Lucy mowic ;p ![]() Tutaj Natsu bawi sie zabawkami w pudle. ![]() Wspolna zabawa mini-Kise z mama. ![]() "Nie dam ci mojej kaszki!" ![]() Kise jak zwykle banan na mordcce jak dostaje papu ![]() ![]() Malanie chyba sie podobaly ciuchy Kisego xD bo zaczela z nim flirtowac haha ![]() ![]() Czas nauczyc berbecie korzystania z nocnika... ![]() ![]() ![]() "No wez tato nie kaz mi sie uczyc slow przy tym smrodzie zza moich plecow..." ![]() Swiat bugow ![]() ![]() I czas ululac maluchy do spania. ![]() ![]() Wspolna zabawa Lucy i Natsu ![]() ![]() "Grzeczna dziewczynka ![]() ![]() Natsu tez jakos dreptal i uczyl sie chodzic ^^ ![]() Gili gili Kise i jego malej kopii xD ![]() A ktoz to?.......aaaaa Leo jako mlody dorosly ;3 ![]() ...umowil sie w knajpce z Venessa, ktora takze miala urodziny i wydoroslala. ![]() Wspolne przytulasy i buziaki, jak za czasow liceum xD ![]() Leo dostal sie do wojska, gdzie marzyl od dziecka pracowac i sluzyc. ![]() Jako, ze oboje jeszcze byli zwykla para postanowili sie przeprowadzic - trzeba bylo zrobic miejsce w domu dla malucha Daisuke....i tak dom byl juz przepelniony. ![]() CDN ;] W nastepnym odcinku wejde do Tonyego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
|
![]()
omg, ile u ciebie się dzieje xd ja zmieniam z jednej rodzinki na drugą i same nudy, ale u ciebie to nie da się nudzić przy tylu simach!
Venessa jest śliczna ![]()
![]() |
#369 |
|
![]()
Kocham Venessę!
![]() Jeju, jaki miałam zaciesz jak zobaczyłam, że kolejny odcinek : D A kiedy bliźniaki Kise`a i Malany będą miały urodziny? Nie mogę się doczekać aż je zobaczę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
|
![]()
Ja już sama nie wiem, która z Twoich simek jest najpiękniejsza... wszysti tak samo boskie! A Leo... mrrrr! Ciacho z niego!
![]() Dzieciaczki of course mega słodkie ;D czekam na wiecej ;DD |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|