![]() |
#122 |
Reputacja: 22
|
![]()
Nie lubię wampirów z trójce bo oczy świecą im się jak żarówki...
Ślub był taki uroczy, chciałabym taki mieć
![]() |
#123 |
Reputacja: 10
|
![]()
Amelia i Kai
![]() ![]() Ja chciec ciag daaalszy laa tra lalalal ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
![]()
dzięki za komentarze >D
nast odcinek postaram się wstawic do niedzieli, szykujcie sie na spora dawke zdjec! |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
no ja myślę Einarr.. czekam!! chce zdjęcia, chce Welsh'ów!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Guest
|
![]() Cytat:
a tak na powaznie. mialem problemy z gra, a mianowicie pojawial sie blad aktualizacji. okazalo sie, ze jeden z plikow w katalogu z gra jest uszkodzony. niestety zmuszony bylem reinstalowac gre. oczywiscie skopiowalem save'a, mody, dodatki. niestety jestem totalnym gapa, poniewaz stracilem screeny -.- od oprzedniego odcinka w rozgrywce wydarzylo sie calkiem sporo. w tekście poniżej streszczę to, co mialo sie wydarzyc, a pozniej cieplutki odcineczek ;3 enjoy! Rodzina Welsh - STRESZCZENIE ODCINKA 5!(BRAK ZDJĘĆ Po powrocie Mai z internatu życie rodziny toczyło się spokojnie, bez zbędnych zawirowań. Kai ciężko pracował, a Amelia opiekowała się Paulą. Natomiast Maja miała przed sobą ostatnie dni szkoły średniej. Ostatnie dni mijały leniwie, lecz w końcu nadeszło zakończenie roku, po którym Maja zorganizowała przyjęcie urodzinowe. Impreza odbyła się w powszechnie znanym i cenionym klubie 'Kujon'. W klubie zjawiło się dużo osób. Urodziny wypadły świetnie, a Maja stała się młodą dorosłą. Krótko po urodzinach, Kai dostał propozycję pracy w sztabie wyborczym w małym, sennym miasteczku - Moonlight Falls. Początkowo zarówno Kai jak i pozostali nie mieli zamiaru opuszcac Riverview. Mimo wszystko postanowili spróbować w nowym mieście. W pewien poniedziałkowy poranek pod dom Welsh'ów podjechała ciężarówka przeprowadzkowa. Nie było już odwrotu. Rodzina Welsh/Lovegood - ODCINEK 6 - 'Samodzielność' KATALOG POSTACI: ![]() Amelia Welsh ![]() Kai Welsh ![]() Maja Welsh ![]() Paula Welsh (urodziny miała już na miejscu, w Moonlight Falls) ![]() Luna Lovegood ![]() Josh Lovegood ______________ Krótko po wprowadzeniu się do miasta, Maja postanowiła opuścic rodziców. Znalazła ogłoszenie w gazecie o treści: Dwójka rodzeństwa szuka współlokatora.' 'To idealna oferta' - pomysłała młoda dorosła. Nie myliła się. Już na następnego dnia mogła się wprodzadzic. Dzień później.. Maja była niezwykle podekscytowana. Chciała wreszcie poznac nowych ludzi, rozpocząc dorosłe i odpowiedzialne życie. Późnym popołudniem podjechała pod dom, w którym będzie mieszkac. Nie zdążyła nawet wyjśc z samochodu, a usłyszała ciepły głos. -Czesc, mam na imię Luna, mieszkam tutaj razem z bratem. A ty jesteś zapewne naszą nową współlokatorką, tak? -Tak, to ja, we własnej osobie. Na imię mi Maja ![]() ![]() Rozpoczęły rozmowę. Maja poczuła, ze od blondynki bije niespotykane wręcz ciepło i życzliwość. ![]() Rozmawiały parę minut, po czym Luna wyjaśniła, że jej brat przyjdzie później, a ona sama musi załatwic parę spraw w mieście. Maja była bardzo zadowolona. W nowym miejscu poczuła się niemal jak w domu. Zaczęło się ściemniac, więc weszła do domu i rozpakowała swoje rzeczy w nowej sypialni. Następnie wyszła na werandę, aby zaczerpnąc trochę świeżego powietrza. Gdy zobaczyła pustą sztalugę napadła ją wielka chęc na stworzenie obrazu. Naszykowała farby oraz płótno i wzięła się do roboty ![]() ![]() Nagle, kiedy nastał zupełny zmrok, w ogródku pojawił się wysoki, blady mężczyzna. W ręku trzymał różdżkę. Na widok obcej osoby speszył się i szybko schował różdżkę do kieszeni. ![]() Domyślił się, że to nowa współlokatorka. Pewnym siebie krokiem wszedł na werandę i powitał nieznajomą, która dopiero wtedy go zauważyła. Mężczyzna przedstawił się dziewczynie. Miał na imię Josh. Podczas rozmowy z chłopakiem Maja poczuła dokładnie to samo, co przy rozmowie z Luną. Ciepło i bezpieczeństwo. ![]() Chwilę później zjawiła się Luna. Josh wziął się za przygotowywanie kolacji - hot dogów. ![]() Podczas posiłku cała trójka jeszcze bardziej się zżyła. Mieli masę tematów do rozmów. ![]() ![]() Po posiłku Maja poczuła się bardzo zmęczona. W ciągu dnia wydarzyło się bardzo dużo i chciała odpocząc. Położyła się na swoim nowym łóżku i pogrążyła się w czytaniu jakże ciekawej książki pt:'Morderstwo w Miłowie' ![]() Chwilę relaksu przerwały jej odgłosy kłótni. Dochodziły z salonu. Zaniepokojona dziewczyna postanowiła wyjśc z sypialni i sprawdzic co się dzieje. ![]() - Jesteś niepoważna! Dlaczego nie powiedziałaś jej od razu, no powiedz, dlaczego? - Dobrze, Josh, masz rację. Po prostu nie chciałem, żeby się do nas zraziła. Potrzebowaliśmy współlokatorki, przecież sami nie damy rady utrzymac tak wielkiego domu. - Okey, ale proszę Cię załatw to, ona musi wiedziec! Przecież w każdej chwili może się coś stac! ![]() C.D.N Dzięki za przeczytanie odcinka. Wiem, że jak na razie wieje nudą : ( Przepraszam również za chaotyczny tekst, jestem zmęczony :< Ostatnio edytowane przez Spectrum : 09.09.2012 - 02:27 |
|
![]() |
![]() |
#127 |
|
![]()
Odcinek naprawdę fajny! Omg, zakochałam się w twoich simach *,,* Maja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
|
![]()
Nudą?! Świetny początek!
Nie cierpię tej fantastyki, nie kupiłam NZTŚ, ale w niektórych historiach jest świetnie przedstawiona! U Ciebie na przykład ![]() ![]() Luna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Guest
|
![]()
dzieki za komentarze. ciesze sie, ze historyjka przypadla Wam do gustu.
ktos jeszcze wyrazi swoja opinie? ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Guest
|
![]()
Luna! Też próbowałam kiedyś w trójcę ją odwzorować, ale nie wychodziło.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|