|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bardzo lubię Twoją historyjkę, miło i przyjemnie się ją czyta, ale...no właśnie, ktoś to wreszcie musi napisać:
Nie chcę być krytyczna, lecz to się robi bardzo liniowe. Malana i Sutton - niegdyś przyjaciółki, teraz typowe matki polki. Simowie poznają się, ale na początku się nienawidzą. Potem okazuje się, że pałają do siebie wielką miłością i są forever and ever. Mają tylko jednego życiowego partnera. Konsumują swój związek dopiero po ślubie i simka od razu zaciążona jest. I tak w kółko - again, again and again. Nie miej mi za złe, ale tak jak inni wyrażam swoją opinię ![]() Wiedz, że to dzięki Tobie i Twoim historyjkom dołączyłam do forum i sama zaczęłam tworzyć. Byłaś dla mnie inspiracją! ![]() Niczego Ci nie narzucam, ale jako jedyna odważyłam się i przestałam słodzić. Ten sam motyw (czasem przerywany czymś nowym - np. tym, że Mary Lou z początku nie potrafiła zajść w ciążę) ciągle się powtarza. OK, fajnie, ma to swój urok, lecz co za dużo to nie zdrowo. Może to się zmieni, a może nie? ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|