![]() |
#781 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja już za 4 dni będę pogrywał z magią
obejrzyjcie sobie tą stronę na prawdę fajne informacje http://sims.arhn.eu/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#782 |
|
![]()
A ja zanim pogram, to NZTŚ powinno być już w ceni 60 zł bo inaczej na 100% nie kupie
![]()
![]() |
#783 |
|
![]()
Kacper, dzięki za filmik w polskiej wersji językowej
![]() Fajnie, że są już gameplaye, ale szkoda że ta Kobieta z youtube nie bawiła się Kościldą, chętnie bym to zobaczył ![]() ![]()
![]() |
#784 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ale gościu niezły na screenie nr 6 z linku @up [zdjęcia autorstwa rosyjskiego]
I fajna ta łopato-miotła. Jaki ma zaciesz przy lataniu ![]() ![]() Na 13-tym zabawa w aport. Bezcenne.
![]() |
#785 |
|
![]()
Kryształki to efekt jakiegoś zaklęcia
![]() Nie mogę się doczekać soboty ![]() ![]()
![]() |
#786 |
|
![]()
Na tym filmie od Quxxn widać, że jest na prawdę masa mebli nowych i sporo różdżek do wyboru. Widzę też pokaźną liczbę zasłon na okna co mnie cieszy, bo zasłony nowe są na wagę złota (w store jest ich masa, ale w samych dodatkach mało).
![]() |
#787 |
|
![]()
A ja Wam powiem szczerze, że nie potrafiłam oglądać filmików tej Quxxn. Jakoś tak nie leży mi jej głos, mówi za głośno, a to jej fascynowanie się wszystkim co zobaczy robi się denerwujące po paru minutach... No i sorry, godzinę siedzieć w CAS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
|
![]()
a ja dzisiaj już pogram , facet z MM napisał że dzisiaj dostawa
![]() ![]()
![]() |
#789 | |
|
![]() Cytat:
Ja się zastanawiam ciągle czy teraz brać dodatek czy jednak jeszcze poczekać na lepsze oferty hmmm przypominają mi się czasy kinder niespodzianek, kiedy przed otwarciem zawsze towarzyszyły niesamowite emocje, a potem radość, jeśli zabawka byłą fajna ;p to samo jest z simsami, niby mnóstwo informacji zawsze jest podawanych przed premierą, ale nigdy do końca nie wiadomo wszystkiego i to sprawdzanie nowych mebli i opcji jest właśnie jak otwieranie kindera ;p
![]() |
![]() |
#790 |
|
![]()
Szczerze Wam powiem... grałam już wczoraj i niezbyt to wszystko wygląda.
Po co są te duchy? Jedyne co robią to przenikają przez ściany i czasami straszą innych , dziwnie się tak gra wysyłając DUCHA do szkoły ![]() A w dodatku zombie zjadały mi drzewa i nic nie dało się z tym zrobić ![]() Poza tym wilkołaki są fajne, choć nie rozumiem dlaczego jak idą na polowanie to szukają złota itp. O.o Jak stworzy się dżina to właściwie nic nie trzeba robić do końca simowego życia, bo sim posprząta cały dom jednym machnięciem ręki, przywoła każdy rodzaj jedzenia i może się też wyczyścić.. Wróżki są całkiem fajne, mają małe domki, w których mogą robić dosłownie wszystko, tylko nie wiem jak się tam mieszczą ![]() O wampirach nic nowego nie można powiedzieć. Może prócz tego, że teraz mogą pić innych simów i wybierać się na łowy. Czarodzieje to też nic nowego niestety ![]() ![]() Niestety prócz tego, że dodatek miał być magiczny i w ogóle... to nie da się uwolnić od typowego simowego życia. Tak jak wspomniałam - nasi simowie muszą chodzić do szkoły, nawet wampiry ![]() Wilkołaki mogą zmieniać swój wygląd kiedy tylko chcemy ale jak jest pełnia księżyca to zmieniają się czy tego chcemy czy nie ![]() Samo miasto też mnie nie porwało, myślałam, że będzie bardziej tajemnicze, bardziej w stylu halloween, magiczne. A jest jakieś takie normalne. Jedyne co mi się podoba to : ubrania są świetne, meble także. Właściwie to byłoby lepiej gdyby po prostu nie przesadzili i nie zrobili nagle wszystkiego na raz. Edit: Jeszcze kilka info: Kościlde można kupić w alarmach, więc tak, ochrania przed włamaniem do tego sprząta, gada itp. Te kryształki to zaklęcia, jak sim bawi się magią to różne takie się przed nim pojawiają... Jeszcze wróżki mogą włączyć aurę na siebie i wszystkich współlokatorów ![]() Ostatnio edytowane przez AiOtsuka : 05.09.2012 - 10:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|