![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
oTO MOJE DRUGIE FOTOSTORY
![]() ON MIESZKA TAM!!! Tak zaczeła się moja przygoda z Henrykiem.Nie wiem czy to co ja przeżyłam można nazwać przygodą...W każdym razie.Jestem Christina.Mam 35 lat,trojke dzieci.Już nie spiewam(Christina Augilera). Spotkałam go w nowo otwartym centrum handlowym ![]() Od razu znaleźliśmy wsolne tematy do rozmów!!! ![]() Bardzo Henryka polubiłam.Nie powiem zakochałam,bo wtedy czułam do niego taki zawnetrzny wstręt.Henryk był brzydki.Miał jakieś rany po wypadku.Nie powiedział mi dokładnie jakich.Z resztą nie o tym mowa. ![]() Na początku Hanryk był nie do zdobycia... -Henryk mówię Ci,masz na prawdę piękny płaszcz ![]() -Ile mam Ci mówić!!To zwykła marynarka za 20 simoleanów!! -Przepraszam,chciałam Ci poprawić humor... -Zepsułaś go... -Dlaczego???Nie wiem na prawdę jak Ci poprawić humor??? ![]() -Przymknij się lepiej... -... Pamiętam te jego gadanie... -Bo ja jestem z rodziny z korzeniami!!!Ja mam swoje zasady. Nigdy nie umawiam się z dziewczyną w piątki,niedziele,dlatego że piątek to dzień święty,a niedziela to dzień spotykania się z rodziną a nie z obcą osobą!!! Nie upijam się!!Nie szwędam się po nocnych clubach!!Nigdy,ale to nigdy nie przyjmuje zaproszeń dziewczyn do domu!!Również nigdy nie przyjmuję podwalanek (podziwów) w stylu -Och jaką masz wspaniałą kurtkę!!Gdzie ją kupiłeś???!! Wtedy umiem obrzydzić się dziewczynie -W sklepie z używaną odzieżą,a co?? Nio i taki on był...Niby miał te swoje zasady,ale czasami o nich zapominał... ![]() Jeszcze tego samego dnia poznałam Małgosię. Bo Henryk mnie z góry olał...Niedługo po tym Małgosia została moją najlepsza kumpelką. ![]() Po nieudanej randce(Henryk odmówił mi,kiedy zaprosiłam go do siebie do domu...)wróciłam zmęczona do domu... ![]() Następnego dnia ubrałam się ładnie i przygotowałam lanch,chciałam zaprosić Henryka.Może chociaż strojem go troche bardziej do siebie przylubię* ?? __________________________________________________ ____ *przylubić-zrobić coś czymś aby ktoś kogoś polubił ![]() Okazało się że Henryk jest w pracy,wróci ok. 15-16... Myślałam że się zatłukę!!!!Ale wpadłam na pomysł że przecież wieczorem jest ciemno,i bardziej romantycznie!!Tylko zastanawiałam się czy zrobić kolację u siebie czy może pojechać na miasto...W mieście można się całować w fotelu,a w domu można wiele więcej...hmm...dobra!!Jedziemy do miasta!! Do tego czasu moszę zrobić sie na bustwo!!!I możę co do kreacji to cioś bardziej wyzywającego??... ![]() ![]() O Simboże!!! Henryk mnie okłamał!!! Jest w pracy do 18!!!! Poczekam i zadzwonie... ![]() Jest!!!Teraz dzwonie po taksowke... -Kto dzwoni??? -Christina Augilera.... -O Boże!!!!!Co się stało??? -Zamawiam taxowke na Aleje Simów 4 -Juz... ![]() Ten dupek nie chciał zebym go pocalowala!!!Zobaczycie co bedzie potem... ![]() Ponieważ drzwi do ekskluzywnej restauracji nie było...Poszliśmy na drinka,ja,bo ob wziął wodę gazowaną...A ja sobie tak fajnie ten wieczór wyobrażałam ![]() Kolacja przy świecach....trzeba było wybrać dom... ![]() Troche chciałam z nim poflirtować,i o dziwo...UDAŁO SIĘ!!! Ale to pewnie tylko dlatego że był pod wpływem alkoholu...Wcześniej mówiłam że sobie wziął wodę...Nie woda tylko wóda ... Chyba znał barmana :unsure: Chyba mnie polubił ![]() ![]() ![]() Nadeszła 5 h....Postanowiłam go zaprosić do domu. -Wiesz,już ta 5 godzina,może by tak,odprowiadził byś mnie do domu??Po małym kacu zrobiła bym Ci herbatke???Co?? -Jak możesz!!!Kleisz się tak do mnie!!!Nie ma mowy!!!!Nigdzie nie idę!!Owszem,ide do domu!! GBUR!! ![]() CDN WIEM ZE GLUPIE... KOMENTUJCIE ![]() ZARAZ PISZĘ NASTEPNA CZESC,CHYBA ZE NIE CHCECIE <_< ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|