|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Okk! Ciag dalszy nastapil - jako, ze nadszedl nowy dodatek, to wprowadze kilka watkow nowych przedmiotow ;D kazdy jest ciekawy co nie xD?
Rodzina Dracule ciag dalszy Tony i Sutton postanowili odwiedzic Kisego i Malane wraz z dzieciakami . Tony juz plotkowal ze swoim bratem blizniakiem...ach ci chlopcy. ![]() Sutton i Malana w uscisku - tak malo mieli czas dla siebie odkad zajeli sie rodzinami, dziecmi i obowiazkami domowymi. ![]() Sutton juz wziela na rece nowego czlonak rodziny - nie pamietam imienia hahah xD kochany nrass -Malana za to poinformowala dzieci, by grzecznie sie bawili. ![]() W Sutton znowu obudzily sie macierzynskie odczucia. ![]() Dzieciaki nic a nic sie nie nudzily, gadali, smiali sie, pocieszali... ![]() ![]() ![]() ![]() Malana juz sie wziela za robienie nalesnikow xd ![]() A rodzice siedzili i obgadywali wszystko i wszystkich przy telewizorze. ![]() Kazdy walnal inna mine xD ![]() Malolaci zajeli sie zabawa w berka ;D ![]() ![]() ![]() Gra w "papier, kamien i nozyczki" ![]() ![]() ![]() Taniec polamaniec wedlug Kisego ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnego dnia gdzies na parceli, gdzie byl Kise jakas simka zle sie czula - od razu wszyscy zebrali sie wokol niej... ![]() ...a Tony jako znany lekarz zajal sie pacjentka i ja badal ![]() ![]() Niekiedy fajne rzeczy robia simy podczas badan ;D hahah idzie sie usmiac xD ![]() Zanim Charla idzie spac musi zajrzec pod lozko czy nie ma potworow xd ![]() Z ciekawosci odwiedzilam cmentarz w nocy... ![]() .....eee troche duzo duchow...??... ![]() masakraa! Plaga duchow QQ tak to jest jak sie ma caaaly cmentarz w nagrobkach -_-.... ![]() Najlepsze jest to, ze gdy Tony dowiedzil cmentarz z Sutton ( jej sie widok ducha niezbyt podobal)... ![]() ...Tony zajal sie badaniem schorowanego...ducha?? WTF? ![]() ![]() Wyprobowanie magicznej stylizacji nowego lustra z dodatku ;D ![]() Krolowa i Krolowie Dworu...xD ![]() ![]() ![]() Ja tak patrze....i patrze, a Sutton ciagle uciekala gdzie pieprz rosnie!! Ale why??... ![]() Potem zauwazylam, ze jak przyszla sprzataczka przerazila sie, upuscila smieci/pranie... ![]() ...bo zobaczyla panne Koscidle xD Buhahahahah! ![]() ![]() Widzac to babeczka od razu poszla i sie zwolnila xD ![]() I ciekawostka....Koscidla chciala naprawic zgniatarke na smieci, ale pokopal ja prad... ![]() ...i po osmoleniu wygladala jak normalna simka O.o ![]() Keita spokojnie sobie cwiczyl na pietrze zdala od dziwolagow ![]() ![]() Charla za to namalowala swoj pierwszy obrazek warty 2 simoleony ;p ![]() Njalepsze, ze teraz czesto mam przerazonych simow pod domem z takimi minami xD "Heeeelp!!!" Ale ma to swoje plusy, bo nie nachodza mnie teraz paparazzi!!!! hahahahah, kochana Koscidla ![]() ![]() Sutton zachcialo sie kiedys pogrzebac w ulu, skonczylo sie na szczescie tylko uzadleniem. ![]() Wieczorami obserwowala niebo, czekajac na pelnie ![]() ![]() I znowu moje dzieciaczki ![]() ![]() ![]() ![]() A panna Koscidla lubila psy, nawet je uczyla siad, lezec itp xD ![]() Dzieciaki ciekawskie postanowily odwiedzic cmentarz noca w pelnie ksiezyca ;p ![]() ![]() Nie wiem jak wy, ale wtedy.....dzieciaczki wygladaly przerazajaco w te pelnie QQ xD hahahah! ![]() ![]() ...no i tylko jeden zombiak mnie odwiedzil....po czym poszedl skorzystac z sauny -_-.... ![]() Sutton poszla sobie na ryby, ale cos...nie chcialy jej brac i nie byla zadowolona. ![]() Zabawy w wannie - uwielbiam je ![]() ![]() ![]() A kotki sobie flirtowaly ![]() ![]() Tony czesto mial dyzury o roznych porach dnia i nocy przez co byl zmeczony i czesto zdrzemal na kanapie. ![]() Ktoregos dnia do Tonyego zadzwolil jego ojciec - William z wiescia o ich przeprowadzcce. "Synu wpadnij do nas, pokaze ci dom twojego dziadka i babki, wkoncu udalo mi sie go wykupic....jest to przeciez nasz prawdziwy rodzinny dom z korzeniami, bede na ciebie czekac!" "Jasne! Przyjade go zobaczyc!" - powiedzial Tony i szybko sie ubral. ![]() Gdzies na obrzezach miasta Tony wkoncu dotarl do willi "Draculow" - kto pamieta ten dom to pamieta ;D Tam zaczela sie historia Mihawka i Kate. ![]() Gdy Tony wszedl do srodka przywitala go...Ginny ;D ![]() Malutka April tez sie tu znalazla ^^ ![]() Tony pogawedzil troche z siostra o nowym domu, jej zuciu z Gaara i malej April, potem zapytal sie, gdzie jest ojciec. "Tata jest na gorze, opiekuje sie teraz moja pociecha mozesz isc ja zobaczyc!" ![]() Jednak zanim Tony poszedl na gore zajal sie mala April ;D ![]() ![]() Ja tam patrze co robi Tony, a Ginny ciekawe rzeczy robi....xD ![]() ![]() Wkoncu na gorze Tony spotkal ojca z dzieckiem od Ginny i Gaary ![]() ![]() Pogadali o starych dobrych czasach tu spedzonych, o dziecinstwie Willa, posiadlosci. ![]() I znowu Ginny ![]() ![]() Wkoncu przyjechala Helena i ucieszyla sie na wizyte Tonyego, pogadali, pogadali i uscisneli sie na pozegnanie. ![]() ![]() Gerard okazal sie za to bardzo przywiazanym kotem...lazil za Sutton nawet do biblioteki O.o xD ![]() ![]() Charla byla bardzo utalentowana i pisala ksiazki juz w wieku szkolnym! Zeby to jeszcze chciala sie uczyc tego co musi....xD ![]() Tetsu za to uwielbial przesiadywac przy szachach i mowic sam do siebie xd ![]() Keita byl bardzo wyluzowany, gadatliwy i czesto wisial na telefonie z przyjaciolmi ![]() ![]() "Zdechl kot" xd ![]() "Co tu tak smieeeerdzi?" - czy wy tez patrzac na to zdjecia patrzeliscie sie na jego cialo zamiast czytac podpis xD? hahaha ![]() Saczenie soku plazmowo-pomaranczowego wczesnego rana ![]() ![]() CDN ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|