![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
No tak, bez instalacji się nie da
![]() Zrobiłem wilkołaka o podobnej do ludzkiej twarzy ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 11
|
![]()
Eliksir zombifikacji zmienia Sima w zombie, ale chyba tylko na czas pełni. Jest jeszcze eliksir silnej zombifikacji, ale nie jestem pewna czy przemieni sima od na stałe.
Pograłam trochę wampirami i nowe opcje są świetne, chociaż jest ich mało. Zabawnie to wygląda szczególnie między dwójką wampirów. Ostatnio edytowane przez Chloé : 06.09.2012 - 22:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Mój Sim w wieku podstawówkowym samowolnie poszedł szukać potworów po łóżkiem, i było takie czarne, widmowe coś. On już nie chciał iść spać w tym łóżku, nastrójnik trwa 3 godziny, o ile pamiętam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Znalazłam buga związanego z pełnią i zombiakami. Wyszłam z gry w czasie pełni, po ponownym załadowaniu był wzrastający sierp więc gra nie zapamiętuje fazy księżyca. Skutki są takie, że teraz zombie wyłażą z ziemi w ogródku każdej nocy, wcześniej tak nie miałam. Wilkołaki nie mogą powrócić do ludzkiej postaci mimo że pełni nie ma, a gra zachowuje się jakby tak było. Moja rada - nie wychodźcie z gry w czasie pełni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Zdaje mi się, że do całkowitego wyłączenia zombiaków nie potrzeba żadnego moda. Wystarczy wejść w opcje gry i po prostu zaznaczyć opcję, w której księżyc będzie znajdował się w jednej fazie na stałe (np. w czasie wcześniej wspomnianego "wzrastającego sierpa"). Oczywiście rozwiązanie jest przydatne tylko dla osób, którym nie przeszkadza brak cyklicznej zmiany faz księżyca. Zamierzam właśnie tak zrobić przy załadowaniu starych zapisów. Tam gram mugolakami (
![]()
![]() |
#36 |
|
![]()
Szkopuł w tym, że po wystąpieniu tego buga zmiana fazy na stałą jakąkolwiek poza pełnią nic nie daje, zombiaki wyłażą z ziemi nawet w dzień i to kilka razy na dobę
![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 07.09.2012 - 12:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Ogólnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Coś nowego, innego.
Pierwsza pełnia - normalnie się przeraziłam. Najbardziej działają na mnie jęki i stęki Simów Zombie. Minusem jest to, że gra zaczęła się trochę przycinać, pojawiły się błędy typu: gdy Sim chce wysłać np; żelazo do przeróbki, odskakuje mi od skrzynki na listy. Oczywiście zakupiłam przesympatyczną pomoc domową ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 12
|
![]()
Moje kolejne wrażenia. Pełnia wygląda pięknie , ale nawet nie nie wystraszyłam zombie. Za to fajne interakcje mają , dawalam zdjęcie w odpowiednim temacie.
![]() |
#39 |
|
![]()
Na tym gameplayu jest świetna akcja w 21:35 http://www.youtube.com/watch?v=SIB6M...eature=g-all-u wilkołak gracza sobie biega i nagle jakiś paparazzi rzuca na niego czar zakochania, a kolo fajnie komentuje "to paparazzi teraz mogą czarować? Nie jest dobrze!"
![]() ![]()
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 07.09.2012 - 22:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Mi już się mutanty znudziły...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |