Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.09.2012, 16:21   #471
Laselight

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Ja nie umiem budować ładnie , tylko na odwal to robię. Zaskoczą nas na pewno. Negatywnie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.09.2012, 19:58   #472
Levkoni

Reputacja: 10

Laselight - pierwsza dama pesymizmu VI Rzeczypospolitej xD Z tego co czytam Twoje posty, to zawsze jest w nich więcej, niż nuta pesymizmu

19 września ukarzą się nowe screeny z dodatku. Jako, że ostatnio był zjazd w Kolonii z twórcami TS3, wiem to z innego forum. Uczestnicy, w tym i Polacy dostali screeny z gry, ale mogą je dopiero publikować od 19 września. Oczywiście ze screenami prawdopodobnie zostaną opublikowane nowe informacje
stare 15.09.2012, 21:32   #473
Laselight

Reputacja: 12

@up niestety , jak znam EA dojdą nowe bugi.

Ostatnio edytowane przez Laselight : 15.09.2012 - 21:47
Laselight jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.09.2012, 22:27   #474
anie_1981

Aj tam, aj tam. W Simsach zawsze były bugi, one idą w parze z nowymi opcjami, taka jest cena za postęp, a postępu nie zatrzymasz Nie ma gry\programu bez bugów. Ja tam wolę widzieć pozytywne rzeczy, a bugami będę się martwić jak już będę miała grę w łapkach.

A tak w zasadzie to od wydania Supernatural mało się dzieje w tematach CRP... Może faktycznie od tego 19-stego coś się ruszy, bo już nie muszą promować Supernatural. Już się nie mogę doczekać Mam już zamówione CRP na Merlinie, przy NZTŚ pozytywnie mnie zaskoczyli i miałam grę na drugi dzień po premierze światowej, a chyba pierwszy raz mi się tak zdarzyło.

Off-top:

Inkubowałam kurczaki dla ciotki i mam je teraz pod żarówką koło biurka, kichnęłam, a one biedne się wystraszyły i o mało nie rozniosły pudełka Popłoch w kurniku.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2012, 13:24   #475
Anulaa89
Creator

Tylko narzekanie na te bugi.. A w życiu codziennym nie popełniamy błędów? Czy w podręcznikach szkolnych nie ma albo byków ortograficznych albo innych rażących pomyłek? Programy komputerowe tworzy człowiek. Komputery stworzył człowiek. Czyli nie ma na tym świecie niczego co nie byłoby choć odrobinę obarczone błędami . Nawet sama natura płata figle. W niej też zdarzają się "błędy". Mnie też denerwują bugi w grze. Ale niestety albo rybki albo akwarium.

Nie spełniam zamówień.
Anulaa89 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.09.2012, 17:34   #476
anie_1981

A ja mam i rybki, i akwarium Już się nie mogę doczekać tego dodatku, a niby pogoda mnie w Simsach jakoś szczególnie nie kręci. Zawsze to jakaś odmiana od zwyczajnej rozgrywki, no i urealnienie. A bugami, tak jak już pisałam, będę się martwić jak przyjdzie na to czas. W NZTŚ jakoś szczególnie bugów nie zauważyłam, poza bugiem Kościldy, który łatwo obejść.
stare 16.09.2012, 20:03   #477
maciu67

Cytat:
Napisał Anulaa89 Zobacz post
Tylko narzekanie na te bugi.. A w życiu codziennym nie popełniamy błędów? Czy w podręcznikach szkolnych nie ma albo byków ortograficznych albo innych rażących pomyłek? Programy komputerowe tworzy człowiek. Komputery stworzył człowiek. Czyli nie ma na tym świecie niczego co nie byłoby choć odrobinę obarczone błędami . Nawet sama natura płata figle. W niej też zdarzają się "błędy". Mnie też denerwują bugi w grze. Ale niestety albo rybki albo akwarium.
To prawda że błedów nie można ominąć ale można je ograniczyć do minimum
a nie robić wszysko jak najszybciej i wyciągać kase. (To naprawde można by lepiej zrobić.)
maciu67 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.09.2012, 13:48   #478
Levkoni

Ej ale rozróżniajcie błędy od "nie błędów"... bo błędów w TS3 jest bardzo mało, ja nie wiem o co Wam chodzi. Czasem jakiś sim się zetnie, al to się zdarzało nawet w jedynce. A rzeczy typu brak animacji przy samochodzie czy tym podobne rzeczy nie kwalifikują się do bugów tylko są to zamierzone i świadome twory. Ja przynajmniej sobie nie przypominam, żebym miał jakieś większe bugi niż przycięcie się gdzieś sima. No lokaj jest zbugowany, fakt. Jakoś więcej nie dostrzegam za bardzo : P
stare 17.09.2012, 14:02   #479
anie_1981

Ja też właśnie nie mam jakiś wielkich błędów, nie ostatnio. Miewałam poważne błędy, np. błędy zapisu, wywalanie gry do pulpitu, niewidzialni\znikający Simowie itd. Ostatnio jednak jest spokój. Owszem, Kościlda jest trochę zbugowana, ale idzie przeżyć. Wkurzające jest też to resetowanie się faz księżyca.

Ja już chcę nowy dodatek, bo NZTŚ już mi się znudziło
stare 17.09.2012, 14:04   #480
Chloé

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał anie_1981 Zobacz post
Ja już chcę nowy dodatek, bo NZTŚ już mi się znudziło
To samo mogę powiedzieć znudziło mi się do tego stopnia, że ostatnio grywam więcej w dwójkę z uwagi na dodatki których trójka nie posiada.
Chcę już pory roku ze wszystkimi tego konsekwencjami. Zniosę każdy bug prócz błędów zapisu, znikania simów i wywalania do pulpitu, a tak to mogą być taki wspaniały dodatek przyćmi drobne błędy.
Chloé jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania