![]() |
#81 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Mi osobiście dodatek się podoba, chociaż to może dlatego, że uwielbiam takie mistyczne postacie, mimo iż są bardziej ograniczone niż się spodziewałam. Grałam już wróżką i czarodziejem, teraz mam wampirzycę i czarodzieja. Zawsze staram się mieć aktywną różdżkę w rodzinie, bo są dobrzy do odganiania zombie, gdy nie ma się edycji limitowanej. Zastanawiam się, czy tylko u mnie tak jest, że gdy zombie atakuje mojego sima to mój sim albo krzyczy z przerażenia albo go wyśmiewa, zombie łapie się wtedy za głowę i na tym atak się kończy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ogólnie dodatek może być. Nie podoba mi się miasto jest takie jakieś.. puste. No i zawiodłam się na pełni.. odwiedził mnie tylko jeden zombie i to dopiero pod koniec..
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Ja miałam najwięcej dwóch zombiaków, obydwa były kobietami. Jedna stała pod furtką i marudziła, że nie może wejść, a druga pojawiła się ogródku i zmasakrowała roślinki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
miałam po raz drugi pełnię. tym razem były 3 zombie. wow
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Te bujane fotele przyciągają jak magnes, postawiłam taki w domu i Simy wiecznie chciały na nim siedzieć...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja gram z wyłączoną wolną wolą. Wlacze ja i sprawdze co zrobią u mnie
![]() |
#87 |
|
![]()
Ja też muszę kupić moim ludziom ten bujany fotel, chociaż nie bardzo jest go gdzie wstawić, a zajmuje sporo miejsca. W domu Goddfellow'ów (te chochlasy z MF), jest fotel bujany. Babcia ciągle chce tam siedzieć trzymając tą swoją przyszywaną wnuczkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
zaskoczyła mnie opcja 'Przyznaj się do przyglądania simowi, gdy śpi' oraz 'Przyznaj się do bycia wampirem' lub 'Zaprzecz, że jesteś wampirem' czy jakoś tak
![]() ![]() e: kiedy simy całuję się w pełnię na zewnątrz dostają specjalny nastrójnik.. przynajmniej u mnie były na zewnątrz.
Ostatnio edytowane przez Meona : 20.09.2012 - 13:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Wreszcie mogłam zagrać! Po przeczytaniu tematu z pytaniami i Waszych wrażeń z gry bałam się inwazji zombie(straszliwie ich nie lubię...). Gram gram. Czekam do tej pełni. Zerkam na dni - 2 dni do pełni - 1 dzień do pełni... I nagle... Po pełni - 5 dni do kolejnej. Znaczy... Pełni tak naprawdę nie było. Przynajmniej tej pierwszej. Druga już działała "normalnie". Tak myślę.
Gram teraz wilkołakiem i czarownicą, świetne są te nowe opcje i interakcje ![]() Wilkołak obiecał czarownicy, że będzie ją chronił - to takie słodkie ![]() Co do zombiaków, których tak się bałam, żaden nie dotarł do mojego domu. Mieszkam trochę na uboczu, może to dlatego? Chociaż niedaleko jest park i w parku wyłaziły z ziemi, więc nie wiem, od czego to zależy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Zombie pojawiają się tylko w pełnię. Skoro jeszcze żadnej nie miałaś, to normalne, że Zombie nie było. Pamiętaj tylko o ważnej rzeczy, by nie opuszczać gry w pełnię, bo się całe miasto zbuguje. Zombie będą się pojawiały wszędzie, nawet za dnia, jedyny ratunek to zabrać rodzinę do nowego miasta. Powiem więcej, ja myślałam, że ten problem występuje tylko jak się zapisze grę i ją opuści, to wtedy tak będzie po załadowaniu się gry. Ale ostatnio zapisałam grę w pełnię, jako zapis bezpieczeństwa, ja kilka razy w czasie rozgrywki zapisuję grę, ale gram dalej. No i pech chciał, że sobie zapisałam grę w trakcie pełni i właśnie mi się pełnia zablokowała. Mam moda na wyłączenie zombie, więc teoretycznie to nie problem, ale denerwująca była ta pełnia co noc. Przeniosłam rodzinę do nowej wersji miasta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|