|
|
#28 |
|
Reputacja: 12
|
A teraz coś ode mnie
Simki stworzone przeze mnie i moją kuzynkę. Czarodziejka moja, a wróżka jej.Kościlda i jej niezmiernie piękne ząbki. ![]() Lila bawiła się z pszczółkami. NIestety nie wyszło jej to na dobre. ![]() ![]() Zgrzytające zęby. Czy coś takiego. ![]() Rozmowa z lustrem. ![]() Tworzymy eliksir. ![]() Lecimy na mecz quidditcha. ![]() Jestem zawiedziona tym, że nie tylko czarownice mogą latać na miotle ![]() ![]() Morgan bawi się magią. ![]() Psikus "gorąca głowa" ![]() ![]() ![]() NIe wiedziałam, że można siedzieć na ławce która nawiedził duch. o.o ![]() Zabawy na arenie mioteł. Czy wy też tak macie, że jak chcecie zrobić zdjęcie z bliska to miotła wam znika? ![]() ![]() ![]() Teleportacja z pomocą LAMY. EA ma bzika na punkcie lam. ![]() Niestety nie wszystko poszło zgodnie z planem. Morgan zamieniła się w clowna na 24 h. ![]() I przez cały czas poruszała się tak. ![]() Lila postanowiła kręcić się ciągle wokół jakiegoś faceta. Jednak on potraktował ja klapką na muchy. ![]() Gra w papier, kamień, nożyce. ![]() Lila chwali się swoimi skrzydłami. ![]() Postaraj się o dziecko w domku dla wróżek. ![]() Zombie! ![]() ![]() Morgan sobie z nimi poradziła! ![]() Okazało się, ze Lila jest w ciąży. ![]() Ta babka, co wieczór grzebie mi w śmieciach. ![]() Szlifowanie szmaragdów. ![]() ![]() Lila urodziła Stokrotkę.(wiem beznadziejne imię) ![]() Umiem latać!!! ![]() Robienie kaczek. ![]() Morgan wypiła jakiś eliksir. Chyba nazywał się gruba ryba? ![]() ![]() To tyle. |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|