![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bohaterowie mogą się różnić, ponieważ tworzyłam ich od nowa, bo jak wchodziłam do rodzinki to po ok. 10 sek. wywalało mnie z gry. Ale mam nadzieję, że nie bedzie dość dużej różnicy.
Rodzina Well/Jonson, część 6 Do domu Caroline i Damona zawitała Kościlda w czerwonym kubraczku ![]() ![]() Wielce polubiła Indi. Przez cały czas za nią łaziła, co było trochę irytujące, ale cóż. Przynajmniej nauczyła ją jakiś sztuczek. ![]() W międzyczasie Nicole trochę podrosła i stała się dzieckiem w wieku szkolnym. ![]() Od razu po zmienieniu stylizacji rzuciła się na konika na biegunach i bawiła się z "łapanie bandytów." ![]() ![]() Na koniec trzeba pogłaskać konika, że wytrzymał jej ciężar ![]() ![]() Jako to, że była energiczną dziewczyną po zabawie na jeźdźcu poszła bawić się na sofę. ![]() Jeszcze chwila gimnastyki. ![]() ![]() I na noc trzeba sprawdzić czy nei ma żadnych potworów. ![]() Niestety tak się przeraziła, że przez 2h biegała po domu. Lecz w końcu się przemogła i poprosiła Indi, żeby spała przy niej. ![]() Nicole w końcu usnęła, a zaraz po niej Indi. ![]() ![]() -Kochanie odłóż proszę tą książkę. CIągle tylko czytasz i czytasz- mówił co wieczór Damon. Nagrodził ją pocałunkiem. ![]() I wiecie jak to się skończyło. ![]() Ulubionym miejscem do czytania zaraz po łóżku był bujany fotel. ![]() Zawsze po szkole Nicole szła na spacer do parku z Indi i tam się z nią długo bawiła. ![]() ![]() ![]() Carol bardzo często wymiotowała. ![]() Wolny czas spędzała w kuchni, czytając lub grając na fortepianie. ![]() ![]() Od strasznego przeżycia Nicole codziennie wieczorem sprawdzała czy pod łóżkiem nie ma potworów. ![]() Jako to,że była wielką fanką sporty jak jej ojciec często ogladali mecze. ![]() -Jak sądzisz kto wygra? ![]() Okazało się, że Caroline jest w ciąży! ![]() Nicole nei była zadowolona, że musi jeździć do szkoły. ![]() Nastała pełnia. Rodzinne u nich było, że w czasie pełni opowiada się straszne historie. ![]() Carol strasznie się bała ![]() ![]() Odwiedziły ich również zombiaki! ![]() ![]() Pełnia źle działała na Nicole. Gdy odrabiała zadania strasznie źle jej szło. ![]() Nie wiem czemu, ale w czasie pełni w mojej lodówce znalazły się mrożone mózgi! grrrr.. Damon oczywiście musiał je skosztować. ![]() Odwiedziło mnie 5 zombie i przez prawie całą pełnie tańczyli. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siedem miesięcy później nadszedł czas na poród Carol. Jak zwykle Damon panikował, ale do niego doszła jeszcze Nicole. ![]() I na świat przyszedł mały Draco ![]() ![]() ![]() ![]() Według mnie podobny jest do ojca, ale kolor włosów i oczu ma po matce. ![]() Nicole chwali się swoimi odznakami, ponieważ jest harcerką. W przyszłości będzie policjantką. ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|