![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
No,no...Czyżby szykowała nam się kolejna gwiazdeczka ojsg?
![]() Twoja historyjka baaardzo przypadła mi do gustu! Są jakieś nieścisłości i niedociągnięcia, ale przymykam oko, ponieważ mnie samej się to zdarza. ![]() Ładnie opisujesz to, co dzieje się wokół. Jeśli chcesz zrobić z tego nieco ambitniejsze ojsg, to proponuję Ci, abyś bardziej opisywała przeżycia wewnętrzne bohaterów. Jest kilka literówek czy braków przecinków, lecz na szczęście nie rażą w oczy. Zdjęcia są ok - choć jak napisał Juhas, zwracaj szczególną uwagę na tło. Może wydaje się to nieistotne, ale jest ważne. Nie dubluj zdjęć (i tu znów odnoszę się do wypowiedzi Juhasa) Spokojnie, trening czyni mistrza. ![]() Te "cycki" trochę faktycznie niefajnie brzmią, lecz skoro uznajesz, że tak ma być i kropka, to już się nie czepiam. ![]() Główna bohaterka...nie grzeszy urodą, choć jest na swój sposób słodka. Myślę, że po porządnej dawce forsy, zrobi się z niej bóstwo. Tak więc spodziewaj się ode mnie regularnych wizyt i obszerniejszych komentarzy. Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym tworzeniu losów pieguski ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|