|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 23
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Eleeeeena, złe imię wybrałaś! Dla mnie Elena zawsze kojarzyć się będzie z wampirem... :/ Zombie jest uroczy. ![]() Oby ten czarodziej wbił jej do głowy, że będzie dobrze i nic jej nie grozi.;p I proszę.. Nie zmieniaj jej, to będzie za proste. ![]() Szkoda, że zakończyłaś historie Marty. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czyli Marta się skończyła
![]() Elena jest bardzo ładna, strasznie lubię jej imię, ale mi też kojaży się ona z wampirem ![]() Historia ciekawie się zapowiada. Już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka ![]() Czekam na next. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Chodz wiedzialem, ze marty juz nie bd, ale to i tak wielki cios dla mnie. Nowa historia vardzo fajnie sie zapowiada, a Elena jest naprawde ladna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wielka szkoda że Marty już nie będzie
![]() Wszystko co dobre szybko się kończy (czy jakoś tak) Elena jest bardzo ładna ![]() Szkoda że nie może pogodzić się z swoją drugą stroną ![]() No cóż, czekam na kolejny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Póki co podoba mi się nowa historia, może poza imieniem bohaterki, ale jakoś to przeboleję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No i Marta ułożyła sobie życie
![]() Fajnie, choć szkoda, że nie pokazałaś tej foty z córkami na końcu. Nowa historia zapowiada się dosyć ciekawie, choć imię Elena, kojarzy mi się jedynie z wiecznie użalającą się nad sobą dziewczyną ![]() Szkoda, że jest tak negatywnie nastawiona do ludzi, no ale może z czasem się to zmieni. Czekam na kolejną część ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Dawno u ciebie nie pisałam
![]() Zacznę od tego, że szkoda Iwony, że zginęła w tym wypadku, była jedną z moich ulubionych bohaterek (oczywiście zaraz po Marcie ![]() Ogólnie jest dobrze 8D Nowa historia o Elenie też mi się podoba. Pisz jeszcze ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
Elena to bardzo ładne imię, podoba mi się
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Łohoho jak ja dawno tu nie komentowałam! Fajnie, że Marta ułożyła sobie życie.
Co do nowej historii fajnie się zaczyna, tylko imię mi się kojarzy z wampirem. Czekam na ciąg dalszy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kamil (jakby ktoś nie pamiętał to syn Rozalii
![]() Pewnej nocy jednak kosmitą nie spodobało się, że ktoś ciągle ich obserwuje, zabrali oni więc Alicję do siebie, a tam zmieniła pogląd na życie. Tak przynajmniej mówi… ![]() Po tym jak Kamil i Alicja dorośli postanowili spędzić ze sobą resztę życia przyrzekając sobie miłość, wierność bla bla bla… (Hmm… Powiedzmy, że umowa Rozalii z babcią była nieważna ![]() Ślub był skromny, pieniądze były potrzebne, bo wkrótce na świat miał przyjść nowy członek rodziny. W pierwszej ławce od lewej stoi Rozalia nie zdążyła się przebrać niestety x.x], za nią matka panny młodej, a brunetka w purpurowej sukience to jedna z sióstr Alicji (druga nie przyszła ![]() ![]() Pewnego dnia Alicja konstruując jednego ze swoich robotów zaczęła jęczeć jakby rodziła. I rzeczywiście rodziła! Kim jest pan w czerwonym na zdjęciu? Nie wiem. To po prostu przechodzeń, nawet nie wiedziałam, że mogą tak po prostu wejść do domu… ![]() Na świat… Przyszły bez sernikowe i bez kodowe bliźniaki ![]() A ja chciałam jedynaczkę ;_; do tego obiecałam sobie, że w tej rodzinie będę grać bez kodów, a zwykle podwyższam simom potrzeby, a teraz dwa razy więcej roboty. W każdym razie na świat przyszli Tamara i Bartek. ![]() ![]() O dziwo dzieci są bardzo grzeczne, nawet nie beczą za dużo jak się obudzą ![]() ![]() Pewnej nocy jednak do domu przyszedł złodziej Misiek… Nazwiska nie pamiętam. I w środku nocy wszystkich pobudził. ![]() Na szczęście Misiek nie zdążył nawet nic ukraść, gdyż państwo Róża mieli zamontowany alarm i dosłownie w kilka sekund przed domem stał już samochód policyjny. Pan policjant w bohaterskim stylu poskromił Miśka… ![]() … i zakuł w kajdanki. Następnie ten potulnie z własnej woli, grzecznie udał się do pojazdu policjanta, podczas gdy ten poszedł podziękować Kamilowi za pomoc w schwytaniu niebezpiecznego przestępcy. Brawo!!! ![]() Wkrótce nadeszły urodziny Tamary i Bartka. Niestety nie mam lepszych zdjęć, na pewno zmienię ich wygląd. Tamara: ![]() i Bartek: ![]() Alicja, po tym jak dzieci zaczęły już chodzić do szkoły miała więcej czasu dla siebie, południami zwykle była sama w domu, Kamil zaczął pracę, mało płatną, ale zawsze jakąś. Zaczęła interesować się produkowaniem robotów. Dąży do stworzenia sługusa (a tak naprawdę niedawno kupiłam Własny Biznes i testuję jego wszystkie nowe obiekty i opcje ![]() ![]() KONIEC |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|