Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.02.2013, 12:05   #1
La Tortura

Reputacja: 23
Domyślnie Odp: Opowieści Cytrynowej Wiśni

Cytat:
Z Miłowa przenosimy się na pewną wyspę na której osiedlają się simowie odrzuceni przez innych przeważnie dlatego, że są po prostu inni, zieloni, szaro-niebiescy czy włochaci… Na tej wyspie nikt nie będzie traktował ich inaczej, bo tam są ludzie tacy jak oni.
Haha, też kiedyś miałam taką okolice. Nawet kilka, za każdym razem nazywała się Cytadelą Wygnańców. Teraz właściwie tez mam okolicę o tej nazwie, ale nie ma tam mutantów. :p
Eleeeeena, złe imię wybrałaś! Dla mnie Elena zawsze kojarzyć się będzie z wampirem... :/
Zombie jest uroczy.
Oby ten czarodziej wbił jej do głowy, że będzie dobrze i nic jej nie grozi.;p
I proszę.. Nie zmieniaj jej, to będzie za proste.

Szkoda, że zakończyłaś historie Marty. Mogłaś pokazać jej córki, albo chociaż dodać, że na wyspie zaciążyła z rudzielcem. ;p

La Tortura jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.02.2013, 14:10   #2
Słodki Pan Ciastek

Reputacja: 14

Czyli Marta się skończyła

Elena jest bardzo ładna, strasznie lubię jej imię, ale mi też kojaży się ona z wampirem (z powodu imienia)
Historia ciekawie się zapowiada. Już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka

Czekam na next.
Słodki Pan Ciastek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.02.2013, 14:39   #3
Alcioo :33

Reputacja: 12

Chodz wiedzialem, ze marty juz nie bd, ale to i tak wielki cios dla mnie. Nowa historia vardzo fajnie sie zapowiada, a Elena jest naprawde ladna Dawaj mi tu szybko odcinek!!!!!!
Alcioo :33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.02.2013, 15:00   #4
Luflee

Reputacja: 10

Wielka szkoda że Marty już nie będzie
Wszystko co dobre szybko się kończy (czy jakoś tak)
Elena jest bardzo ładna
Szkoda że nie może pogodzić się z swoją drugą stroną

No cóż, czekam na kolejny odcinek
Luflee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2013, 15:23   #5
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

Póki co podoba mi się nowa historia, może poza imieniem bohaterki, ale jakoś to przeboleję Ciekaw jestem, w jaki sposób Elena bedzie chciała pozbyć się wilkołactwa. Życzę weny
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2013, 11:09   #6
rudzielec

No i Marta ułożyła sobie życie
Fajnie, choć szkoda, że nie pokazałaś tej foty z córkami na końcu.

Nowa historia zapowiada się dosyć ciekawie, choć imię Elena, kojarzy mi się jedynie z wiecznie użalającą się nad sobą dziewczyną
Szkoda, że jest tak negatywnie nastawiona do ludzi, no ale może z czasem się to zmieni.
Czekam na kolejną część
stare 04.03.2013, 17:27   #7
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Dawno u ciebie nie pisałam
Zacznę od tego, że szkoda Iwony, że zginęła w tym wypadku, była jedną z moich ulubionych bohaterek (oczywiście zaraz po Marcie )
Ogólnie jest dobrze 8D Nowa historia o Elenie też mi się podoba. Pisz jeszcze
stare 08.03.2013, 17:14   #8
Muffshelbyna

Elena to bardzo ładne imię, podoba mi się nowa historyjka zapowiada się ciekawie, jakaś świeżość z nadnaturalnymi rzeczami ten Wiktor to jakiś ciekawski typek xd czekam na więcej
Muffshelbyna jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2013, 20:40   #9
aniak99

Łohoho jak ja dawno tu nie komentowałam! Fajnie, że Marta ułożyła sobie życie.
Co do nowej historii fajnie się zaczyna, tylko imię mi się kojarzy z wampirem. Czekam na ciąg dalszy.
aniak99 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.05.2013, 17:42   #10
Cytryśnia

Reputacja: 12

Kamil (jakby ktoś nie pamiętał to syn Rozalii ) często chodził na korepetycje do Marianny Herbatki. Tam zaś poznał jedną z jej córek - Alicję. Bardzo ją polubił, ta jednak zafascynowana była jedynie nauką. Dniami i nocami mogła wpatrywać się w niebo i niewiadomo czego szukać. Właściwie nic innego ją nie odchodziło.
Pewnej nocy jednak kosmitą nie spodobało się, że ktoś ciągle ich obserwuje, zabrali oni więc Alicję do siebie, a tam zmieniła pogląd na życie. Tak przynajmniej mówi…

Po tym jak Kamil i Alicja dorośli postanowili spędzić ze sobą resztę życia przyrzekając sobie miłość, wierność bla bla bla… (Hmm… Powiedzmy, że umowa Rozalii z babcią była nieważna )

Ślub był skromny, pieniądze były potrzebne, bo wkrótce na świat miał przyjść nowy członek rodziny.
W pierwszej ławce od lewej stoi Rozalia nie zdążyła się przebrać niestety x.x], za nią matka panny młodej, a brunetka w purpurowej sukience to jedna z sióstr Alicji (druga nie przyszła
). Reszta to przyjaciele.

Pewnego dnia Alicja konstruując jednego ze swoich robotów zaczęła jęczeć jakby rodziła. I rzeczywiście rodziła!
Kim jest pan w czerwonym na zdjęciu? Nie wiem. To po prostu przechodzeń, nawet nie wiedziałam, że mogą tak po prostu wejść do domu…

Na świat… Przyszły bez sernikowe i bez kodowe bliźniaki i to już drogi raz… Z rzędu!
A ja chciałam jedynaczkę ;_; do tego obiecałam sobie, że w tej rodzinie będę grać bez kodów, a zwykle podwyższam simom potrzeby, a teraz dwa razy więcej roboty. W każdym razie na świat przyszli Tamara i Bartek.

O dziwo dzieci są bardzo grzeczne, nawet nie beczą za dużo jak się obudzą .

Pewnej nocy jednak do domu przyszedł złodziej Misiek… Nazwiska nie pamiętam. I w środku nocy wszystkich pobudził.

Na szczęście Misiek nie zdążył nawet nic ukraść, gdyż państwo Róża mieli zamontowany alarm i dosłownie w kilka sekund przed domem stał już samochód policyjny. Pan policjant w bohaterskim stylu poskromił Miśka…

… i zakuł w kajdanki. Następnie ten potulnie z własnej woli, grzecznie udał się do pojazdu policjanta, podczas gdy ten poszedł podziękować Kamilowi za pomoc w schwytaniu niebezpiecznego przestępcy. Brawo!!!

Wkrótce nadeszły urodziny Tamary i Bartka. Niestety nie mam lepszych zdjęć, na pewno zmienię ich wygląd.
Tamara:

i Bartek:

Alicja, po tym jak dzieci zaczęły już chodzić do szkoły miała więcej czasu dla siebie, południami zwykle była sama w domu, Kamil zaczął pracę, mało płatną, ale zawsze jakąś. Zaczęła interesować się produkowaniem robotów. Dąży do stworzenia sługusa (a tak naprawdę niedawno kupiłam Własny Biznes i testuję jego wszystkie nowe obiekty i opcje )

KONIEC
Cytryśnia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania